Home alone, Borås edition

Godmorgon allesammans! Jag halvligger hemma i Andrés säng med den bärbara i mitt knä, han har precis åkt till jobbet och nu har jag ännu en heldag ensam i Borås framför mig. Just nu känner det faktiskt lite som att jag lika gärna kunde stannat hemma eftersom att vi ändå nästan inte fått någon tid tillsammans här, bortsett från att det var (som alltid) mysigt att få sova tillsammans med honom då. Men men, det är lätt att vara efterklok antar jag. Klockan 16:00 går vår buss mot Göteborg, då blir det att stressa hem till mig, lämna av väskor, pudra näsan osv och ikväll blir det The nun på Bergakungen! 

Igår blev det för övrigt ett tidigt möte med kuratorn innan jag drog hitåt. Det gick väl bra, vi pratade mest om papprena och hur jag (och även hon) känner och tänker kring allt det där, hon tyckte att det var en bra idé att läsa igenom allt igen och skriva om det. Vi pratade även en del om det där med att jag vill (läs: ska) flytta till Borås osv - ni som är vän med mig på facebook eller följer mig på instagram kan se mer detaljer om det (det där med att flytta till Borås alltså). ;) 

När jag har skrivit färdigt här ska jag sätta på Getmannen III  (creepypoddens senaste avsnitt, såå jävla bra!) och sedan ska jag försöka sova lite till, helst tills en liten liten stund innan han kommer hem sen, haha! Jag har för övrigt med mig en av mina egna kuddar hit den här gången, bara för att testa hur det är typ. Jag är ju van vid stora och fylliga kuddar, men André har typ små och icke-fylliga kuddar, och eftersom att jag haft så mycket problem med nacken (speciellt efter att ha sovit här, de senaste två-tre gångerna) så tänkte jag testa och se om det är kuddarna som är problemet, vilket jag för övrigt känner mig ganska säker på. :) Jag har även med mig mina gamla papper ifrån socialtjänst, behandlingshem osv och tänkte sysselsätta mig med det sen i väntan på att han kommer hem, skriva av, anteckna osv, jag satt med det en stund igårkväll och det går helt OK bra, framåt osv. :) Vi hörs när vi hörs!❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: