En ordentlig käftsmäll

Hej. Här kommer ett lite jobbigt inlägg, om en ordentlig käftsmäll. Igårkväll (ända in i natten) läste jag socialtjänstens sammanfattning om lilla Bina, daterat från 1 december 2004 till 25 september 2008, och sammanfattningen var på 68 sidor. Jag vet inte vad jag ska skriva nu typ, det känns som att jag fått en ordentligt käftsmäll. Det gjorde riktigt ont i hjärtat att läsa om lilla mig, läsa alla orosanmälningar (från skola, läger, privatpersoner osv), vad jag har berättat om, vad jag ljugit om (ljög mycket om hur jag mådde, vad jag hade gjort och var jag hade varit osv), hur jag rymde hemifrån sååå många gånger i sökandet efter trygghet, hur andra (vuxna) inblandade ljög om min situation (sa att den var bättre än vad den var för att rädda sig själv osv), att läsa om hur jag blev bortvald för att annat (en gubbe och alkohol) var viktigare än mig osv. Men det stod en del lite roliga grejer med faktiskt, roliga (och rasitiska haha) kommentarer ifrån lilla Bina osv. Men det var mycket som kändes så sorgligt, jag grät faktiskt till och med när jag läste dessa papper (jag som inte ens gråter), och när André ringde mig på kvällen för att kolla läget och säga godnatt var jag asledsen och började gråta typ direkt. 

Jag har kommit långt sedan dess, men jag är faktiskt fortfarande jag, en skör liten tjej som behöver trygghet och stabilitiet (i människo-form, bra relationer) för att må bra. Nu är iallafall tanken att jag ska läsa igenom alla papper jag fick, det var en hel del (tänk er att den här bunten med papper är typ i tjockleken som en bok på ungefär 700 sidor), så jag ska läsa alla papper en gång, och sedan ska jag faktiskt skriva om det jag läst om lilla Bina, välja ut delar som känns OK att dela med mig av, kommentera vad jag tänker osv. Det kommer att bli sjukt jobbigt och sorgligt att läsa om lilla mig faktiskt, men samtidigt så tror jag att det i slutändan kommer att vara bra för mig att göra det här, att få minnas och veta varför jag mått som jag mått, och att på så sätt kunna sätta ett ordentligt avslut på mitt förflutna, det är inte så att jag går runt här varje dag och tänker på och är ledsen över allt, men jag har ändå inte fått ett ordentligt avslut så att säga. Det är svårt att förklara, men mer om allt det här när jag läst färdigt och skrivit om lilla mig. 

En till jobbig jävla grej är att jag saknar 
André väldigt, väldigt mycket :(((

Det finns en tredje jobbig jävla grej. Igår ringde jag ett väldigt viktigt samtal, som jag för övrigt varit förväntansfull och nervös över i snart tre veckor, och det gick inte så bra för personen som jag måste (verkligen måste!!!) ha tag på så snart som möjligt, helst för typ två månader sedan, verkar precis ha blivit långtidssjukskriven typ, och de har inte hittat någon så-länge-ersättare för personen än och det verkar liksom inte som att de kommer att göra det typ snart osv. Så den här situationen suger. Meeen, jag ska ringa dem imorgon igen, förklara min situation lite bättre osv, så kanske jag kan prata med någon annan i bolaget om saken istället. Allt jag behöver där som är någon som kan ta ett beslut och godkänna ''min grej''. Tråkigt nog så är det så att om inte ''min grej'' blir godkänd typ nu så kommer det inte att gå överhuvudtaget, och då blir det massa skit, väntetid osv som jag inte pallar med. Så nu får vi helt enkelt hoppas på det bästa! :) 

Men det var allt för nu, tråkigt kanske men det var allt jag hade idag. Nu ska jag göra mig redo för sängen, kura ner mig under täcket och börja läsa pappren ifrån mitt första behandligshem. Jag måste försöka sova tidigt då jag ska upp och jobba imorgon (sen är det långhelg för mig), igårkväll råkade det bli natt innan jag somnade då jag fastnade i papprena. Vi hörs när vi hörs.❤️


Här är ett foto på lilla mig, typ precis 11 år fyllda, sovandes tillsammans med lilla Dizzy - hon är för övrigt Smoggys biologiska kattmamma (jag är ju ändå hans mamma) och även Ziggssons mormor eftersom att Smoggy är hans morbror (jag är ändå allas mamma, bara så att alla vet det)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: