Just another magic quickie

Godkväll. Jag borde egentligen sova nu, men jag känner mig inte helt redo för sängen än, jag tänkte uppdatera här och sådär innan jag gör mig redo för sängen. Jag vill egentligen gå och lägga mig under mitt täcke nu, och sen vill jag ligga nerkurad där och sova tills på fredag. Jag är astrött i kroppen, och så längtar jag sönder tills på fredag, och tiden går så jävla långsamt för mig. 

Varför jag längtar tills på fredag så mycket? Jo, det råkar nämligen vara så att jag har en hel hög med anledningar att längta tills på fredag. För det första: den där (min) André kommer hit, och det är vad jag längtar mest till. För det andra: det är helg, hallå eller (fast för mig blir det ju iofs helg redan imorgon eftermiddag, men ändå, you get it). För det tredje: det är lönedag och jag har faktiskt en del mycket fina saker som står med på den här månadens budet, hihi! ;) För det fjärde: det händer någonting himla stort här på bloggen någon gång på fredag! :ooo Jag höll på att skriva någonting i stil med att jag ser fram emot att få sova ut också, men sen kom jag på att jag fan måste upp tidigt trots att jag inte jobbar, haha... fan. 

Imorgon är det jobb som gäller typ 06:45-15:00 ish,, och sen har jag asmycket att göra när jag kommer hem, mestadels städ och piff här hemma typ, och när jag fått gjort allt som ska göras så blir det troligen bara att ta det chill - en lång dusch, nagelfix och någon film kanske, och sen ska jag försöka sova tidigt. Well then, det var den snabbisen det, vi hörs på fredag!❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: