I'm such a girl, och han fattas mig så att det skär i bröstet

Hello. Det här inlägget har tagit väldigt lång tid att skriva faktiskt, jag satt uppe halva natten och skrev mycket, jag skenade iväg och tänkte tillbaka, kände mig sentimental, saknade, blablabla... jag satt alltså uppe halva natten och skrev på det här inlägget, kanske inte så smart med tanke på att jag skulle upp och jobba idag, haha! Jag fick typ tre-fyra timmar sömn inatt tror jag. 

Jag kom iallafall hem ifrån jobbet för en stund sedan, när jag kom hem blev det först och främst att äta lite vattenmelon, följt av träning (lite lätt, med mest fokus på rumpa och armar), följt av en dusch och lite piff typ. Jag är, som kanske kan tänka er, sjukt trött just nu, om jag hade lagt mig ner nu så hade jag somnat och troligen sovit som en stock tills klockan ringer imorgon, haha! Men, jag har mycket att göra här hemma idag, så jag får inte nana riktigt än. 

Jag tänkte börja med att skriva lite om helgen som var. Jag satte mig på bussen mot Borås klockan 09:20 i fredags, eftersom att jag åkte såpass tidigt så hann vi med väldigt mycket den dagen faktiskt. Vi började med den vanliga långpromenaden genom hela stan och hem till honom, tog det lugnt en stund, jag bytte om till klänning och sådär, och så drack vi lite mjöd. Jag fick träffa hans mamma och hans syster för första gången i fredags, först en sväng på Knalleland (som är ett köpcentrum där i Borås) och senare en stund hemma också. Det gick väldigt bra tycker jag (men så nervös jag var haha), och de var väldigt trevliga båda två,jag fick till och med en kram, haha! :) När vi två var ute och promenerade däremellan såg vi en liten valpis och jag blev helt pipig som jag alltid blir när jag ser söta hårbollar, så André stannade och frågade ''Får tjejen klappa hunden?'', och det fick jag, och jag blev så glad, haha! Det var en liten beagle valp på tolv veckor, asgosig! Och sen på kvällen var vi på bio och tittade på Deadpool II. :) 

Vi började lördagen med att dra till skjutbanan för att panga lite. Det var mitt andra skjut, och jag fick skjuta närmare femtio skott, jag skjöt lite mer än hälften av mina skott på tjugofem meters avstånd, och resterande skott på ungefär tio meters avstånd. Det var så himla kul, och pirrigt, och lite jobbigt fast på ett bra och utmanande sätt, och det var väldigt uppiggande på något sätt, och sen blev jag sådär extra-glad bara för att André blev så glad för att jag var glad, om ni förstår hur jag menar. ;) Jag fick med mig min tavla (som nu står så fint i bokhyllan) och två av mina hylsor hem. Jag är för övigt såå sugen på att liksom göra det här själv, alltså hitta en bra skytteförening här i Göteborg, gå de behövliga kurserna osv, för att därefter skaffa licens och en egen pistol. Jag har alltid velat ha en revolver.😍

Jag har varit med honom på skjutbanan en gång innan. Now, lets take a walk down memory lane - Det var den trettionde september förra året, och det var vår andra dejt, och den gången prickade jag inte en endaste gång (jag brukar skämta seriöst om att jag lät honom vinna för att jag är snäll typ haha), men den gången har jag för mig att jag bara avfyrade fem skott. Jag var så jävla pirrig, such a girl, och den pirrigaste stunden var när han ställde sig bakom mig med armarna om mig, sådär nära ni vet, för att visa hur jag skulle hålla pistolen och sikta. Herregud säger jag bara.😍 Efter att vi skjutit klart satte vi oss där och fikade, och sedan promenerade vi hem till honom, låg i hans säng och höll om varandra en stund (and boy I could barely breathe), och sen var det helt plötsligt dags att börja gå mot stationen igen... den gången var jag där i Borås med honom i fem timmar och tio minuter.

Men iallafall... annars i helgen har vi mest varit hemma och tagit det lugnt, haft det jävligt mysigt, spelat kort och tittat på lite film, och så har vi varit ute och njutit av det fina vädret och sådär, i söndags blev det en riktigt mysig långpromenad! :) 

Jag är (som ni kanske har lagt märke till) inte i Borås lika ofta som han är här i Göteborg längre, det blir liksom lite enklare när det är han som kommer hit och inte jag som åker dit, just för att jag har hårbollarna osv, och sen är min lägenhet lite större och sådär. :) Jag älskar den lilla mysiga staden, och har det alltid bra när jag är hos honom. Det kändes så himla tråkigt, och så himla tungt i hjärtat att åka hem igår. Han fattas mig så att det skär i bröstet, på riktigt. All vår tid tillsammans, alltså all tid jag får med honom är fin på sitt sätt, men sen blir det ju såklart så att vissa stunder och vissa händelser känns mer än andra, och jag måste säga att det här har varit en av våra bästa helger so far. Om jag tänker på det så var det nog att få träffa hans mamma och hans syster, att vara på skjutbanan med honom igen och en annan (dock icke-bloggvänlig grej) som blev helgens highlights, och att vi hade det så himla bra och mysigt när vi bara var hemma typ. Jag är så glad att jag är hans, och att han är min.❤


Men vet ni, det var faktiskt allt för nu. Jag har väldigt mycket att göra här hemma nu, som jag gärna vill få gjort, så att jag kan göra mig redo för sängen och försöka nana så tidigt som möjligt sen. Men vi hörs väldigt snart igen. Det kommer att bli väldigt annorlunda här på bloggen väldigt snart, just nu blir det dock välldigt dåligt med uppdatering för att jag har en del annat som jag måste ta tag i först, plus att jag väntar in något speciellt, plus att jag faktiskt jobbar mycket med bloggen utan att uppdatera typ, men snart så... jag kommer att uppdatera mer ordentligt, något oftare osv, och min blogg kommer att bli lite finare typ :) Jag hoppas att ni alla (läs: nästan ni alla) mår finfint!❤
 

Min man, på väg mot skjutbanan för mitt andra skjut 


Ett foto jag faktiskt blev mycket nöjd med! 


Två hylsor - en nia och en liten tjugotvåa

Min tavla, jag är mycket stolt över mig själv faktiskt (det är andra gången jag skjuter, ever) 


Söndagkväll i Borås 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: