Frukost på stan, och när man mår ''både och''

Hello. Jag har tänt en massa ljus, dragit mina kuddar och täcket till soffan, ligger nerkurad med den bärbara i mitt knä, tittar på Mumintrollen och tänker på lite allt möjligt typ. Jag är trött och mår faktiskt lite sådär just nu, jag har ont i nacken och huvudet, jag känner mig ''uttråkad'', känner mig väldigt ensam, har mycket att tänka på (både bra och dåligt) osv. Plus att jag känner mig som en ganska dålig människa just nu, för att jag inte kunnat träna på ett tag, och även inte riktigt ätit som jag ska och sådär. Plus att jag dras med den ganska tunga känslan av att leva för mina lediga dagar (typ helgerna), vilket jag ''vet med mig'' inte är särskillt hälsosamt i längden. 

Nu känner jag att det blev lite väl negativt och privat här, men så blir det ibland, jag behövde få lite ur mig. Men samtidigt så mår jag helt OK bra ändå, jag mår både och, och det är faktiskt OK att känna så (intalar jag mig själv samtidigt som jag känner mig knäpp för att det inte finns någon annan i hela jävla världen som verkar förstå vad jag menar när jag säger att ''jag mår både och''). 

Jag har fått ganska mycket gjort idag, jag började dagen med en promenad med Zeke och därefter drog jag in till stan, köpte en ljusgrå cardigan och åt fin-frukost på espresso house (en caesar wrap och en frapino med smak av jordgubb och vit choklad, för jävla gott!), sen när jag kom hem blev det att tvätta massa och städa lite här hemma mellan vändorna till tvättstugan, när jag väl blev färdig med tvätten blev det att ta en dusch, och det var typ nyss, så jag har inte hunnit med så mycket mer än att mysa till det här och kura ner mig i soffan sen dess typ. :) 

Det känns som att det är söndag idag, jag vet inte hur många gånger idag jag tänkt att det är måndag imorgon och typ ''nu i veckan som kommer ska jag...'' osv, men det är bara för att jag är ledig idag. Imorgon och torsdag blir det iallafall jobb, och sen är det äntligen helg igen. André kommer hit på fredag, och på lördag ska vi iväg på ett litet äventyr med storebror, hoppas på fint väder för jag tror faktiskt att det blir klänning på lördag! :)

Jag tänkte för övrigt försöka få till iallafall två lite lugnare träningspass före helgen (och hoppas på att min nacke och mitt huvud samarbetar), sen är tanken att jag ska komma igång och köra på som vanligt med träningen nästa vecka, nu i veckan tänkte jag även försöka få lite ordning på kaoset i mitt huvud och försöka få iallafall lite pli på min mycket jobbiga till-och-från-hela-jävla-tiden-ångest typ. Det får bli veckans mål och utmaning.^^

Men det var allt för nu, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och mysa ner mig ordentligt här, det blir att ligga och titta på Mumin tills det är läggdags. Vi hörs när vi hörs.❤
 
Dagens outfit, och frukost på stan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: