En snabbis: sjukling, växter och asgod mat

Godkväll, jag håller på att laga kvällsmat nu och tänkte mig en uppdatering när jag ändå är uppe på benen. Det blir för övrigt stekt torsk och lite brieost till kvällsmat. :) Jag har legat och läst Den forna seden halva kvällen - den är såå bra, det är utan tvekan en av de bättre böckerna jag någonsin läst! Plus att det är världens sommarregn och åska utanför fönstret, så det kan ju typ inte bli bättre för mig här, som jag längtat efter detta alldeles, alldeles underbara oväder!😍☔ 

Jag har varit hemma ifrån jobbet idag och igår (och jag blir hemma imorgon också) pga att jag haft så ont i sidan (vänstra äggstocken), haft feber och ont i halsen. Jag känner mig massa bättre dock, men sidan är fortfarande väldigt öm och så har jag hosta och tappar rösten lite till och från osv. Men på torsdag blir det jobb igen, och sen är det helg för mig igen, haha! ;)

Nu är jag för övrigt helt sjukt sugen på att läsa Den forna seden och Asatru, och att skriva om det jag läser här. Så sjukt sugen! Det är ju någonting som jag tänkt att jag vill göra aslänge, så det kanske är dags att börja läsa, så att jag kan börja skriva sen. ;) Bara på grund av detta var jag tvungen att smyga in till stan förut för att köpa nya postit-lappar, så att jag kan anteckna och märka sidorna jag finner mest intressant utan att förstöra böckerna. :) 

På tal om någonting helt annat så hoppas jag verkligen att mitt paket ifrån h&m kommer före torsdag, men det har inte ens skickats än så... :(( men hoppas kan man ju alltid göra. :) Jag beställde iallafall två klänningar, två linnen, sex par trosor, två bh:ar och typ sju par strumpor. Jag vill haaa! Men nu ska jag äta min kvällsmat här och sedan kurar jag ner mig i soffan och fortsätter läsa tills det är läggdags. Vi hörs när vi hörs.❤

Ps: Inlägget ''Du måste vara som ett starkt ljus i mörkret du lever i'' där jag skrev om hur det är bättre att vara en hemsk dödsnazist än en degenererad syltrygg osv, mycket kontroversiellt, fick jag faktiskt mest positiva reaktioner (än så länge) ifrån, det känns mycket bra! Du borde verkligen läsa det inlägget, om du inte redan gjort det. :)
 

Min växthörna i köket 
 
Dagens fina senfrukost 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: