Den tjocka hönan

Hello. Jag kom precis ut ur duschen, sedan jag kom hem ifrån jobbet har jag  stressat sönder lite här hemma och gjort mycket på kort tid typ, mest för att kunna ta det lugnt utan dåligt samvete nu, haha! När jag kom hem ifrån jobbet blev det först och främst att typ slänga av mig jobbkläderna och träna lite lätt (mest fokus på rumpa och ben, även lite armar och mage), följt av lite kloklippning och en promenad med Zeke, när vi kom hem toppade jag håret (detta gjorde jag såklart som vanligt själv, det finns inte en chans att jag skulle låta någon annan komma i närheten av mitt hår med en sax faktiskt), följt av duschen jag precis kom ur. :) 

När jag har skrivit klart här ska jag gotta med en halv Caesar wrap (ja, jag kan ha råkat köpa med mig en wrap och en frapino efter jobbet förut😇), och sen ska jag faktiskt göra mig redo för sängen, kura ner mig under täcket och bara ta det lugnt resten av kvällen, fixa mina naglar, läsa och titta lite på NMRs livestream från Boden. :) Jag tittade på större delen av Ludvika igårkväll, många bra tal! :) 

Jag tittade på även Robin Hood igårkväll (den tecknade såklart), jag har tänkt att jag vill se den väldigt länge nu, egentligen mest för att jag blir påmind om att filmen finns då jag ofta (typ helahela tiden) tänker på en replik från den filmen. Det finns en scen där Marian och hennes tjocka höna är i Marians kammare och pratar om Robin Hood, Marians kärlek, hon är sååå kär, saknar honom så mycket och hoppas att han inte har glömt bort henne och sådär, då säger Lady Kluck (den tjocka hönan): ''Kom ihåg, kärleken frodas på avstånd'', Marian svarar då ledsamt ''Eller så dör den'', men, jag känner att jag behöver en Lady Kluck i mitt liv. Yes, det var bara det jag ville ha sagt med det här, och att jag tycker att meningen ''kärleken frodas på avstånd'' är så jävla on point, iallafall för mig just nu (jag antar att de flesta av er förstår iallafall ungefär vad jag menar med det, men om inte annat så kommer jag att förklara detta för er inom kort), bara så att alla vet det.

Robin Hood och Marian är för övrigt goals, som man så fint säger. De är ett par som älskar varandra över allt annat, de är under ett tag splittrade pga att ''låtsas kungen'' tagit över allt och förstört hela jävla landet - men när de två tillslut hittar varandra igen kämpar de tillsammans med de andra i landet som är bra och har hjärtat på rätta stället emot låtsas kungen och allt som han står för - och tillslut räddar de landet och dess folk. Hur fint är inte det!? Det, och de två är som sagt goals (läs: alltså någonting att sträva efter). Vi hörs när vi hörs.❤

 
Mitt underbara hår idag (och ja, det är 100% naturligt!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: