Always take the path less traveled by

Godkväll. Jag vet vad jag skrev igår, och jag tänker (läs: känner) faktiskt fortfarande sådär, det är bara det att det faktiskt är väldigt tungt att liksom lägga ner det här, det är typ som att ta farväl av sin käraste vän, faktiskt.

Jag känner mig fortfarande inte helt OK, jag mår ganska skitigt när jag känner efter faktiskt, men jag tror faktiskt att det egentligen inte är bloggrelaterat, det handlar nog mest om det andra jag skrev om igår, och då är det dumt att ta ut det över bloggen. Jag hatar när det blir såhär, saken är den att jag faktiskt tänker med hjärtat, på riktigt typ, och därför blir det såklart förbannat tungt och psykiskt påfrestande för mig när jag har tankar och känslor som tynger ner mig. Tänk er själva att ha en jävla vikt som trycker på och typ mosar era hjärtan typ, det är mycket, mycket jobbigt.

André kom hit i torsdagskväll och var här tills idag, och helgens highlight blir väl att vi två faktiskt blev sex månader i fredags, och att vi tog oss till Skansen Lejonet (försvarsskansen uppe på Gullberget) igår. :) Vi tog den svåra vägen upp (alltså klättrade upp för berget istället för att gå runt), hade med oss fika och hade det mysigt där en stund innan vi tog oss hemåt igen. :) I helgen har vi även promenerat massor här i Lövgärdet, bara i fredags gick vi en bit över milen. Vi har tittat på ett par bra filmer, ätit god mat (bland annat kasslersallad och tatisgratäng) och sådär. :) 

Jag kände mig bara tvungen att dela med mig av ett par av alla foton jag har tagit i helgen, det är egentligen bara därför jag sitter här just nu, de tre sista blev bäst, om ni frågar mig. Men nu måste jag börja göra mig redo för sängen, jobb osv imorgon, vi hörs.❤
 

Långpromenad i fredags 

En middag 
 
Always take the path less traveled by (översättning: klättra upp för berget istället för att gå runt)


Ps: Jag ber om ursäkt för att det blir sådär hela tiden, jag vet att det har blivit dåligt med foton på mig och bra med foton på allt annat (typ André, omgivningar osv), men jag ska försöka skärpa mig, det är faktiskt inte så lätt när det är jag som alltid bär på kameran, being the photograher and everything, men som sagt, jag ska försöka skärpa mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: