En snabbis: sjukling, växter och asgod mat

Godkväll, jag håller på att laga kvällsmat nu och tänkte mig en uppdatering när jag ändå är uppe på benen. Det blir för övrigt stekt torsk och lite brieost till kvällsmat. :) Jag har legat och läst Den forna seden halva kvällen - den är såå bra, det är utan tvekan en av de bättre böckerna jag någonsin läst! Plus att det är världens sommarregn och åska utanför fönstret, så det kan ju typ inte bli bättre för mig här, som jag längtat efter detta alldeles, alldeles underbara oväder!😍☔ 

Jag har varit hemma ifrån jobbet idag och igår (och jag blir hemma imorgon också) pga att jag haft så ont i sidan (vänstra äggstocken), haft feber och ont i halsen. Jag känner mig massa bättre dock, men sidan är fortfarande väldigt öm och så har jag hosta och tappar rösten lite till och från osv. Men på torsdag blir det jobb igen, och sen är det helg för mig igen, haha! ;)

Nu är jag för övrigt helt sjukt sugen på att läsa Den forna seden och Asatru, och att skriva om det jag läser här. Så sjukt sugen! Det är ju någonting som jag tänkt att jag vill göra aslänge, så det kanske är dags att börja läsa, så att jag kan börja skriva sen. ;) Bara på grund av detta var jag tvungen att smyga in till stan förut för att köpa nya postit-lappar, så att jag kan anteckna och märka sidorna jag finner mest intressant utan att förstöra böckerna. :) 

På tal om någonting helt annat så hoppas jag verkligen att mitt paket ifrån h&m kommer före torsdag, men det har inte ens skickats än så... :(( men hoppas kan man ju alltid göra. :) Jag beställde iallafall två klänningar, två linnen, sex par trosor, två bh:ar och typ sju par strumpor. Jag vill haaa! Men nu ska jag äta min kvällsmat här och sedan kurar jag ner mig i soffan och fortsätter läsa tills det är läggdags. Vi hörs när vi hörs.❤

Ps: Inlägget ''Du måste vara som ett starkt ljus i mörkret du lever i'' där jag skrev om hur det är bättre att vara en hemsk dödsnazist än en degenererad syltrygg osv, mycket kontroversiellt, fick jag faktiskt mest positiva reaktioner (än så länge) ifrån, det känns mycket bra! Du borde verkligen läsa det inlägget, om du inte redan gjort det. :)
 

Min växthörna i köket 
 
Dagens fina senfrukost 


''Du måste vara som ett starkt ljus i mörkret du lever i''

Hejsan. Nu jävlar kommer det ett inlägg med råg i, så jag får väl ''förvarna'' lite om detta - överkänsliga och degenererade *syltryggar undanbedes.

Så, för en liten stund sedan pratade jag med någon om boken The crisis of the modern world, och innan jag börjar skriva det jag vill få ur mig så får jag tillägga att jag inte har läst boken själv än, så jag kan inte uttala mig om själva boken, men jag kan däremot uttala mig om en sak som jag vet nämns i boken som gjorde mig riktigt upprörd. Han jag pratade med citerade boken lite och berättade att ''Vi är degenererade när vi är blablabla, vi var bättre förr när vi blablabla, osv'', och jag blev fan upprörd, riktigt stormig inombords faktiskt, jag kände att jag verkligen måste skriva lite om det här, nu. Jag tänkte att jag ta mig fan måste läsa den där boken, bara för att kunna skriva om den och säga emot, säga mitt, även om författaren har rätt om annat än just detta ''vi''. 

Vi har inte blivit degenererade - de har blivit degenererade. För mig känns det i sådana här frågor väldigt viktigt att veta skillanden på ''vi'' och ''dem''. Men visst att större delen av befolkningen är degenererade syltryggar idag, tyvärr, men jag är inte degenererad. Jag försöker på mitt sätt alltid att vara den bästa versionen av mig själv, jag är principfast, jag ljuger inte, jag är rotfylld (jag känner min tro, och vet i mitt hjärta vad som är rätt och fel osv). För mig handlar det om att tänka med hjärtat, och det handlar om heder. Förr här i Norden var heder väldigt viktigt, och för vissa av oss är det lika viktigt än, och vi vet vad som är värdefullt och inte - det mest värdefulla är familjen (läs: kärnfamiljen), naturen, djuren och det egna folket. Enligt min mening så är det främst vi nationalsocialister som är bra personer (detta om ovanstående sätt att vara är vad som definierar en bra person, vilket det enligt mig gör), jag måste dock tillägga att jag faktiskt känner ett par personer (läs: få personer) som står utanför just det nationalsocialistiska men ändå är bra personer. För många (majoriteten av befolkningen) har dock detta ''släppt'', folk tänker med röven och har inte en jävla aning om vad som är rätt och vad som är fel, hur man ska bete sig osv, och där, precis där, har vi det degenererade folket. Men, som jag skrev, jag är inte en del av dem, eller de ''vi'' som René Guénon skriver om. 

Sen att vi alla lever i ett förvärrat, hemsk och degenererat samhälle, ja det är en annan sak, det har han mycket rätt i. Som det ser ut just nu, idag, så kan jag själv inte göra någonting åt att jag lever där jag lever - men jag kan däremot göra det jag kan för att samhället ska bli bättre. Först och främst kan jag göra allt i min makt för att vara en bra person (det är enligt mig det första och största steget i typ allt), jag kan tänka med hjärtat (som jag alltid gör), jag kan rösta rätt (motståndsrörelsen såklart) och jag kan försöka engagera mig i det brinner för. 

Idag bor jag i en no-go-zone, här finns nästan bara betongbyggnader, skräp och folk som inte hör hemma i det här landet - detta, mina vänner, svider ofta i själen på mig. Förr var allt så fint, så vackert och hederligt, främst landsbyggden men även städer som denna. Men jag tänker inte ge upp bara för att allt just nu ser hopplöst ut för gemene man, det ligger inte i min natur att bara lägga mig ner och acceptera att saker och ting är som de är. Någon sa ''Du måste vara som ett starkt ljus i mörkret du lever i'' till mig ganska nyss, jag vill inte framstå som högfärdig eller perfekt här (jag är såklart inte perfekt, även om jag på mitt alldeles egna sätt strävar efter perfektion), men så är det. Jag är ett ljus i det här outgrundliga mörkret, och som det ser ut just nu så måste jag vara det i ett tag till. Men, en vacker dag kommer jag att leva och bo på en plats där mitt hjärta och jag känner ro, det kommer att vara på landet, i närheten av skogen. Min själ hör hemma i tiden de skriver om i Den forna seden - men som sagt, en vacker dag kanske vi alla hittar tillbaka dit. Och där, mina vänner, har vi verkligen någonting att sträva efter och kämpa för. 

Men nu har jag fått ur mig det jag ville få ur mig idag, och det känns mycket bra faktiskt. Ha en finfin kväll allesammans!

*En syltrygg är för övrigt en vekling utan kämparglöd och vilja, en icke rakryggad person, en person utan ryggrad, som inte står för sina åsikter, typ. 
En alldeles underbar dag och en fan så hemsk natt

Hej, idag är jag inte kaxig, jag skulle istället nästan vilja påstå att jag fan är på gränsen till ynklig. Just nu kan jag inte göra någonting som inte gör ont - jag kan inte ligga ner, jag kan inte sitta ner, jag kan inte stå upp, jag kan inte gå, jag kan inte duscha (i någon ställning alls) osv osv, jag kan fan inte ens sitta här och skriva utan att typ vilja gråta av smärta typ. Jag vill typ bara lägga mig ner under mitt täcke och gråta, men till och med det gör ont, så jag vet faktiskt fan inte vad jag ska göra istället. :( Jag gör som så att jag börjar med att skriva lite om den fina helgen som varit, och så kanske jag borde förklara varför i hela fridens namn jag har så ont, och sen när jag har gjort det lägger jag mig ner och dör här någonstans. Yes, så får det bli. 

Jag hade ägglossning i helgen, vilket jag brukar känna av ganska tydligt, typ som en ömhet i sidan (alltså i ena äggstocken, vänster den här gången), men ibland blir det fan outhärdligt efteråt. Plus att jag har ont i halsen, hostar och känner mig febrig. Det kan jag liksom leva med egentligen, men det gör så jävla ont i sidan just så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Hade jag inte vetat bättre så hade jag åkt till akuten med det här alltså, men det har jag ju gjort en gång innan - om du klickar hääär kommer du till inlägget om akuten, den manliga gynekologen och svaren på vad fan det är som är fel egentligen - du kommer alltså till ''svaret'' att det inte är någonting fel utan att jag helt enkelt är väldigt känslig typ.

Jag har vaknat flera gånger inatt, typ i panik, för att det har gjort så jävla ont, plus att det känts så jävla jobbigt med hostan, och en stund före klockan fem imorse bestämde jag mig för att ge upp det där med att sova. Jag satte mig i duschen en stund och hoppades på att det skulle hjälpa mot smärtan i sidan, och det kändes faktiskt liiite bättre, förr brukade jag alltid bada när jag fick såhär asont, och det lindrade en del när jag väl låg där... duschen var dock tyvärr inte lika hjälpsam. Jag saknar mitt badkar. </3 


Igår blev det färskpotatis med gräddfil och gräslök till senfrukost, så himla gott, och så somrigt! André och jag satt vid köksbordet och åt tillsammans som två vuxna och mycket civiliserade människor (haha), jag personligen tycker faktiskt att det finns viss mat som man absolut inte sitter och äter någon annanstans än vid köksbordet - sommarmat som färskpotatis med gräddfil och gräslök är en av de maträtterna, mycket viktigt! 

Lite senare på dagen igår bestämde André att vi skulle till Liseberg, och det var så himla mysigt! Vi började med att promenera lite i Lisebergs lustgård, för att sedan sätta oss på Systrarna Olsons våffelbageri och gotta med en våffla och lite mjukglass -  det är fan ett måste när man är där. :) Därefter promenerade vi runt lite till, vi åkte Virvelvinden, Kaninlandsresan, Jukebox (jag ääälskar jukebox!!!), Kaninresan och Fisketuren, och så var vi inne och kikade i butikerna, jag hittade en korp som fick följa med mig hem - Hugin (tanke) heter han (så nu fattas bara Munin här haha). :) När vi kom hem lagade André mat (köttfärssås och pasta), och sedan tog vi det bara lugnt resten av kvällen, tittade på Mirrors, spelade lite kort och hade det mysigt.❤

Vi har ju gjort annat än att vara på Liseberg i helgen också, i fredags spenderade vi nästan hela dagen åt att jaga ett objektiv som jag så gärna ville ha, vi var fan runt hela jävla Göteborg, och sen på kvällen när vi väl hittade det (i Partille) så visade det sig att objektivet inte ens var som jag tänkt mig, så vi lämnade tillbaka det direkt, haha! Vi har även varit på Dressman och köpt en skjorta (som jag hittade åt honom där häromdagen) och lite annat till honom, beställt lite kläder till mig ifrån h&m, plus att vi har hjälpt en massa söta larver. :) 

Och nu är det söndagkväll, jag mår som sagt inte bra alls, plussa där att jag saknar André asmycket också. Jag kommer nog bara att ta det lugnt här resten av kvällen, försöka hitta en position som inte gör så ont, jämra mig av smärta osv, haha! :( Jag skulle egentligen verkligen behöva handla, men jag går som en jävla snigel just nu så det hade väl tagit mig goda tre timmar att ta mig till ica och hem igen... det får det nog vara värt tror jag. Vi hörs när vi hörs, ha en fortsatt fin söndag.❤
 

Lyxfrukost a'la Bina 


Min nya brudorkidé i köksfönstret 

Lisebergs lustgård 

Den obligatoriska våfflan 
 Den där gången då vi båda var dvärgar 


Jukebox, Binas favorit 

Den mysiga kaninresan Han och jag