Vi leker följa john

Hello! Vid min mosters skägg va mycket klockan är... :o Jag borde fan faktiskt sova nu egentligen, men, jag vill gärna skriva av mig lite om helgen och veckan som kommer och sådär innan jag lägger mig, så nu kör jag på det. 

Jag har haft den där (min) André här hela helgen. Vi två har haft en väldigt lugn och mysig helg typ, vi har mest tagit det chill, tittat på ett par filmer, spelat massa spel (mest skitgubbe och yatzy, och jag vinner fortfarande nästan hela tiden hähä), vi har ätit god mat och sådär. :) I fredags blev det att, väldigt spontant, dra med honom upp till min pappa en stund. Vi satt där och socialiserade lite, skrattade massa och sådär. Det känns för övrigt fint för mig att de två har träffats nu, jag tycker ändå att min pappa (och två andra i familjen) är de som känns viktigast med sånt här.♡ Och just det, i lördagsmorse blev det en långpromenad, och jag fick visa honom min och Zekes närmare åtta kilometer. Mysigt!♡ Jag saktade lite diskret ner där mitt i allt och tog ett foto på de två, och det blev hur fint som helst. Det blev dock tyvärr helgens enda foto typ. :(( Meeen om man bortser ifrån det, och att jag har varit något kottig (med taggarna utåt) i helgen så har vi haft det hur bra och mysigt som helst, om jag får säga det själv.♡ Det var, som alltid, mycket tråkigt att säga hejdå förut.💔 Jag kom precis att tänka på en del av en låttext som känns så jävla passande här... men, jag gör nog som så att jag skriver den här på bloggen imorgon istället. ;) 


Vad händer nu i veckan då? Well, jag ska jobba måndag - torsdag (fick precis veckans schema och det är fullproppat), alltså blir det att nana vid sju-tiden på kvällen och att stiga upp ett par minuter efter klockan fyra på morgonen de dagarna. Det blir mycket fokus på att få till det med morgonrutinerna nu i veckan tänkte jag. :) Alltså ta en promenad med Zeke typ det första jag gör, hinna med min träning, äta frukost osv. 

Imorgon har jag lönedag, så efter jobbet blir det att köra månadens storhandling och sådär. Det kommer för övrigt att bli galet tight den här månaden alltså. Usch, vill faktiskt inte ens tänka på det, så nu pratar vi om något annat... på tisdag och torsdag har jag kick/thaiboxning, men jag vet ärligt talat inte om jag kommer att gå dit eller inte. Jag vet inte om jag kommer att orka (man blir lätt jävligt seg av att ranta runt och städa som en galning hela dagarna), och sen känner jag (som väntat) att jag redan är hemifrån för mycket som det är typ. Men vi får se. Jag ska tänka lite på det här och försöka få ihop det typ, en tanke jag har är att jag kanske ska sikta på ett pass i veckan (torsdagar) istället för två, men jag vet inte... jag återkommer när jag kommit fram till något som känns bra och vettigt. :) Klockan 09:00 på fredag har jag min sista DBT (individualterapi). Det känns väldigt jobbigt faktiskt, på så många nivåer. Något annat jag ska göra i veckan är att ta tag i rensningen av min dator (har ''bara'' typ en bra bit över 16.000 foton kvar att gå igenom). Jag tänkte rensa lite bland mina vänner på facebook, och så tänkte jag även rensa lite bland mina följare (och de jag själv följer) på insta, och så har jag ett blogg-projekt som jag måste sitta med lite också (det ska piffas till lite här och sådär). På fredag rymmer jag hemifrån till André i Borås och stannar troligtvis där tills på söndag, och det ser jag fram emot som bara fan. Längtar fan sönder. 

Nu ska jag äta någonting litet, sen ska jag göra mig redo för sängen, klockan är fan redan typ 31 minuter över läggdags för mig, haha! Vi hörs.❤


André och Zeke i skogen - vi leker följa John


Alltså jag känner att jag måste ladda upp det här fotot en gång till, det är trots allt mitt favoritfoto just nu..😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: