Tråkigheter

Hellooo! Jag kom precis ut ur duschen, och jag säger då det, jävlar vilken dag... jag är ta mig fan öm i hela jävla kroppen (fan va jag svär haha). 

Jag somnade lite väl sent igår (och i förrgår, typ vid klockan 22 tror jag), så det tog emot riktigt ordentligt när klockan ringde imorse. :(( Jag har dock som sagt faktiskt ställt om min klocka, så den ringer 04:20 istället. Tjugo minuters sovmorgon, haha! Jag vill iallafall upp så tidigt av två anledningar: för det första så hatar jag att stressa på morgonen, det förstör heeela dagen för mig, så det går helt enkelt inte, jag måste få ta det lugnt en stund, och för det andra så har jag ändå en del att hinna med innan jag drar iväg mot jobbet. 

Morgonrutinen är (läs: ska egentligen ut som så att) att jag borstar tänderna och tvättar ansiktet, drar ut och tar en promenad med Zeke typ så fort jag är klar med det, följt av träning, dusch och piff typ. Men så ser det inte ut just nu, morgonrutinen börjar jag ta tag i ordentligt nästa vecka istället. Det som är viktigast just nu är helt enkelt att komma i säng i tid, att komma upp i tid och att sköta jobbet, och även att försöka att inte gömma mig under täcket så fort jag kommer hem, det är som väntat väldigt jobbigt bara det. 

Det har gått bra på jobbet idag, fast jag började känna mig ganska nedstämd där mitt i allt (viktigt att tillägga att jag inte ''tog ut det'' över någon annan). Jag sopade neråt i en trappuppgång, tänkte på livet, på att det här faktiskt inte är så farligt, och sen kom jag att tänka på DBT:n. Ibland blir jag väldigt ledsen av att tänka på det, ibland blir jag arg, ibland känner jag att jag har lyckats ''acceptera'' att det är som det är, och det känns helt OK ändå typ. Jag blev iallafall riktigt ledsen förut, och det sitter lite i än, och det är egentligen inte bara det där med DBT:n, min tid går väldigt långsamt, och det känns ofta väldigt tråkigt (läs: deprimerande) osv... men annars har det gått väldigt bra tycker jag. Det har varit tre ganska lugna dagar, ingen direkt stress eller så, och det känns skönt att få börja så typ. Igår var vi på ett stort ställe som är uppdelat i två delar typ, och det brukade vara ett av mina favoritställen att jobba på faktiskt. :) Nu fick jag dock inte samma uppgifter som jag brukade ha och det var liiite tråkigt, men ändå. :) Imorgon blir det mer jobb, och så har vi ett hemstäd (vilket självklart är mer noggrant, pilligt, stressigt osv), så jag känner mig lite nervös över det faktiskt... men det kommer gå bra. :) Nu har jag bara ett arbetspass kvar den här veckan, sen blir det helg, jag jobbar ju bara måndag-torsdag.

Och just det, på tal om DBT:n och tråkiga saker, på grund av allt det här (DBT-avslutet osv) så har jag det fan galet dåligt ställt den här månaden, och nästa månad kommer att bli ännu värre, jag har till och med fått tömma ''sparkontot'', så jag känner mig som en väldigt dålig person just nu. Men, från och med april får jag ju lön igen iallafall, och eftersom att jag bara jobbar deltid (måndag - torsdag) så kommer jag att få ungefär samma summa som jag fått från försäkringskassan (aktivtetsersättning) de senaste månaderna, och det var ändå en helt OK bra summa tycker jag, så det känns bra iallafall. :) Det kommer dock svida en hel del tills det kommer igång. Men det ordnar sig, Bina fixar allt. Vi hörs när vi hörs. 


Jobb, jobb, jobb
 
Insta lately - sabinaolsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: