I will find you, and I will kill you

Hello. Det blev ju en förjävla lång rubrik idag... jag får ändra på det lite senare. Jag är så jävla trött just nu att jag väldigt gärna bara hade gömt mig under täcket och nanat typ, men det känns som att det är liiite för tidigt för det än, trots att jag ska upp klockan 04:00 imorgon. Det är fan svårt att hålla sig vaken när man är trött, och det blir fan ännu massa svårare när man gärna vill sova för att känna mindre... :(( Min tanke nu är att skriva det här inlägget, som troligen kommer att bli ganska långt, sen blir det nog fan att kura ner i sängen med creepypodden och verkligen bara ta det lugnt tills jag ''råkar'' somna. 

Vi börjar med helgen... jag har haft den där (min fina) André här hela helgen. Vi har haft det hur mysigt som helst i vanlig ordning, tagit det lugnt, tittat på ett par filmer, spelat lite sällskapspel (skitgubbe, chicago och yatzy), 7-1 till Bina sammanlagt där, hähä.😇😈 På kvällen i fredags var vi uppe hos storebror och hängde med mam och Loke en stund, åt räktårta och socialiserade lite typ. :) I lördags bestämde jag mig för övrigt, lite spontant sådär, för att ta ut André på ett litet äventyr. Vi brukar ju träna en del kampsport tillsammans (mittsträning, teknik, halvsparring osv), och det är någonting vi båda tycker väldigt mycket om, så jag drog med honom till House (där jag tränar thai/kickboxning) för att titta på matchsparringen de hade. Vi tittade på tre matcher, jag tyckte att alla kämpade på bra, sista matchen var riktigt fin och något brutal. Så jävla nice, och André uppskattade det också, så det var kul. :) Vi har som sagt haft det hur bra och mysigt som helst, trots att jag faktiskt varit något pms-ig lite till och från, haha! Det kändes riktigt tråkigt att lämna honom på centralen förut faktiskt... :((


Okej, då var det dags för jobbet. Jag börjar alltså jobba imorgon, min klocka ringer 04:00 och klockan 06:45 ska jag möta chefen och bli upphämtad av kollegan på centralstationen... jag har alltså varit hemma i lite mer än två år (!!!). Det går inte ens att beskriva hur det här känns... fattar ni ångesten eller? Men, det är såklart inte bara ångest (nervositet och panik). Jag känner mig faktiskt glad och förväntansfull också, jag vet att det kommer att gå bra när jag väl ''kommit in i det'', fast det kommer att kännas väldigt jobbigt tills dess typ. Nu har jag fått mitt schema inför veckan. Måndag, tisdag och onsdag ska jag jobba med en tjej som jag aldrig träffat innan, och på torsdag ska jag jobba med en tjej som jag ändå jobbat med en del tidigare. Om typ ett halvår (om jag tolkade det rätt) kommer jag att jobba med en tjej som heter Petra, och det var henne jag jobbade mest med innan, det ser jag fram emot, vi kom ganska bra överens och hade ''våra'' ställen och sådär. :) 

På tal om jobbet, del ett: När jag jobbade, innan jag blev sjukskriven, så gick jag ofta och tänkte på vilken dröm det hade varit att få arbeta måndag-torsdag, det var fan min dröm på den tiden... och nu blir det så, some dreams do come true. 

På tal om jobbet, del två: Jag har ta mig fan saknat mina korvkläder (mina arbetskläder, kallar dem just korvkläder för att jag tycker att jag ser ut som en prinskorv i dem). 

På tal om jobbet, del tre: När jag jobbar brukar jag tänka på tiden som en halvtimme i taget, typ så att jag tänker typ ''ah men nu är klockan halv två, då är det bara tre halvtimmar kvar tills jag slutar jobba, alltså en halvtimme bara, och sen två till, det är ju inte så farligt'', som för att ge mig själv lite comfort (ungefär så iallafall) haha! 


Nu ska jag titta på The mighty (så jääävla bra!!!) och sen kurar jag ner mig i sängen. Imorgon kommer jag som sagt att jobba... och jag vet ärligt talat inte hur jag kommer att känna mig när jag kommer hem, så vi får se hur det blir med uppdatering och sådär. Men, jag lovar att försöka uppdatera iallafall, det här känns som någonting viktigt att skriva om (och då samtidigt bearbeta allt på mitt eget sätt). Vi hörs när vi hörs.❤


Ps; Viktigt meddelande till alla som känner mig typ! Ring för fan inte mig efter klockan sju på kvällen framöver, inte en endaste dag i veckan. Gude nåde den som ringer och väcker mig om jag sover... I will find you and I will kill you. Jag kommer helt säkert ett nämna detta här ett par gånger till snart, bara så att alla vet det. 
 

Min älskling och Zeke i köket, så fina båda två😍😍


Skitgubbe
 
Myspojken
 
Matchsparring på House, Nolan vs Fevzi, så jävla duktiga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: