Hjärnspöken och en födelsedags-snabbis

Hejsan hejsan. Det blir bara en snabbis det här. Jag är astrött, och mår nog faktiskt inte helt OK... jag har en massa hjärnspöken och skit som härjar i mitt huvud just nu, men jag försöker ''vara i nuet'' och inte tänka allt för mycket, fast det är riktigt svårt ibland. 

Så, jag kan ju börja med att gratulera mig själv på födelsedagen. Grattis till mig själv! :ooo Jag blev för övrigt överraskad med tulpaner och ett påskägg med godis av jobbet imorse. Himla fint! Det gick bra på jobbet idag, vi var färdiga redan vid 13, och det kändes skönt att få sluta tidigare eftersom att jag har mycket att göra hemma, och för att det är min födelsedag, och för att det var så fint och vårigt väder typ. Det blev en liten sväng på stan när jag slutade... jag var inne i en butik och köpte en shackbräda och gubbar, och sen åt jag sushi på Slimfood för att ''fira mig själv'' typ. :) När jag väl kom hem ifrån jobbet hittade jag ett fint födelsedagskort och en biobiljett från André i brevlådan.❤

Sen har jag mest städat och fixat här hemma typ, jag har egentligen mest lagt grunden för morgondagens storstädning (jag kan förklara det där bättre en annan dag), och så har jag tvättat massa. J (den långe) kom för övrigt förbi när jag var i tvättstugan och lämnade en present till mig, ett fint väldigt litet vargkors. :) När jag har skrivit klart här ska jag städa lite till, ta en dusch och fixa med tvätten, och ska jag göra mig redo för sängen och sen ska jag sova. Jag hoppas att jag kan somna bara, jag har som sagt en massa tankar och skit i huvudet som inte bör vara där, men det reder sig nog... jag tror att jag kommer att sova jävligt gott sen faktiskt (när jag väl har somnat). Vi hörs när vi hörs.❤

Ps I; Jag kommer att skriva ett mer ordentligt inlägg imorgon (eller senast fredagmorgon). Jag ber om ursäkt för det här något fula så-länge-inlägget. 

Ps II; Idag klockan 09:something på morgonen fick min storasyster Lynn en liten dotter - jag fick alltså en liten systerdotter på min födelsedag! Det känns så himla fint, och jag är så glad för deras skull. Jag är faktiskt något avundsjuk också... om jag ska vara ärlig (och det måste jag alltid vara). Men det ordnar sig, när det är meningen att det ska ordna sig. :)

Ps III; Min dammsugare gick precis sönder. Jävla helvete.

 
Btw... idag blev mitt inlägg på instagram som handlade om det hääär viktiga inlägget på bloggen blev borttaget - inte snällt alls, haha, på min födelsedag och allt! :(( ;)) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: