Äntligen heeeelg - första veckan på jobbet

Hellooo, och godmorgooon allesammans! Jag kom precis hem ifrån DBT:n, det blev tidig terapi idag, och jag fick världens sovmorgon - min klocka ringde 07:15 istället för 04:20, alltså typ tre underbara timmar. :ooo Känslan när klockan sju på morgonen helt plötsligt känns som lyx och sovmorgon, haha! ;) 

Idag var det iallafall min nästnäst sista DBT. Det gick bra idag, men jag känner att jag helt plötsligt, efter att ha varit väldigt off de senaste veckorna (sedan jag fick veta att vi skulle avsluta behandlingen), har så mycket att ta upp... idag var det iallafall först och främst fokus på jobbet och hur det har gått / känts nu första veckan, och sen pratade vi om lite andra mer privata och lite tyngre ting, ''mm'', min identitet och svartsjuka. 

Han sa någonting, jag minns inte precis vad det var, men vi pratade iallafall just då om hur man hittar och skapar ett meningsfullt liv typ. Jag lyssnar och svarar ''Mm'', han säger att han förstår att detta (och alla mina andra) ''mm'' betyder att det är någonting, att jag exempelvis tänker att allt är hopplöst, att jag inte vill vara med mer, att jag tänker att han är dum i huvuvdet, eller att jag bara vill iväg typ, osv. Jag svarar, lite ledsamt typ ''Tack, det känns väldigt bra att du förstår det där, för det är fan ingen annan som gör.'' Han säger någonting i stil med att det måste kännas väldigt jobbigt / ledsamt om ingen annan förstår det. Jag svarar ''Mm.'' 


Jag har alltså kört min första vecka på jobbet efter två år hemma (sjukskriven pga utmattningsdepression, följt av borderline-utredning/diagnos och dialektisk beteendeterapi osv, för er som inte hängt med så länge). Det har gått bra, och jag märker att det går väldigt fort för mig att ''komma in i det'', och jag känner mig faktiskt väldigt duktig. Jag skulle dock ljuga om jag inte skrev att det känns väldigt jobbigt med... jag har verkligen varit galet nervös och ångestfylld (på förhand), och det känns tungt att stiga upp klockan 04:20 och att sedan vara allert och igång på jobbet halva dagen. Men, jag känner typ att det kommer att gå bra, så länge jag får fortsätta jobba måndag-torsdag. Jag är verkligen otroligt glad och tacksam för att jag fick komma tillbaka, och för att jag får ha mina fredagar lediga. Det kanske låter dumt, men jag vet att jag verkligen inte hade pallat heltid, och jag tror faktiskt inte att jag någonsin kommer att göra det igen, det är inte hållbart för mitt psykiska välmående. Jag behöver min egentid, mitt lugn. 

Och nu är det äntligen helg! Min helg började ju egentligen redan efter jobbet igår, det kände så himla skönt att åka hem och veta att jag nu har hela helgen framför mig hemma, att jag klarat hela första veckan på jobbet, att jag ta mig fan gjort bra ifrån mig, hur skönt det känns att nu få ta det lugnt med gott samvete, hur mysig helgen ska bli osv. Min André ska komma hit ikväll och stanna tills på söndag, jag vet inte vad vi två ska hitta på i helgen, jag hoppas dock på en jääävla massa mys (jag har faktiskt längtat som fan efter honom hela veckan, och känner faktiskt att jag förtjänar det, mys i mängder alltså), och så är tanken att jag (coach Bina hihi) ska lära honom sparras typ, vi ska titta på ett par asläskiga filmer, förhoppningsvis spela lite kort och yatzy, och sen får vi se vad vi hittar på mer. :) 

Han kommer dock som sagt inte förrän ikväll, och jag har faktiskt ganska mycket att göra tills dess. Jag tänkte storstäda vissa delar av lägenheten (nej, jag har faktiskt knappt städat alls här i veckan för att jag varit så trött efter jobbet typ), och så ska jag tvätta 13-16, ta en lite längre promenad med Zeke, ta en lååång dusch, piffa till mig lite osv, och sen drar jag iväg och hämtar honom. Jag vill att klockan ska bli typ nio ikväll - Det känns som en fin och mysig tid för oss, där någonstans kan vi stoppa tiden ett tag.

Igår fick jag för övrigt ett litet paket på posten, en tidig födelsedagspresent till mig själv typ. En tandborste i bambu och en burk med kolpulver typ (som man ska borsta tänderna med), man blir kolsvart i munnen, haha! Det ska vara en naturlig tandblekning typ, det är svårt för mig att säga om den fungerar eller ej nu, men jag återkommer om en vecka eller tre, håll tummarna nu! :)
 
Ha en fin helg allesammans, vi hörs på söndag.❤

 
This morning, rätt så charmigt ändå, om jag får säga det själv 
 
Fyra foton tagna på jobbet igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: