Söndagsångest osv

Godkväll, jag kom precis ut ur duschen, halvligger i sängen och gosar med Ziggsson, tittar på Insidious IIII och tänkte att det var läge för en söndagsuppdatering nu. :) Som ni vet så rymde jag hemifrån till Borås i fredags och stannade där tills idag. Jag kom hem lite efter klockan fem förut, och har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, gosat massa med hårbollarna, varit ute med Zeke, handlat lite och sådär typ. 

På kvällen i fredags var vi på bio och tittade på Jurrasic world, och den var såå jävla bra! Riktigt hemsk och sorglig dock, så jag fick ont i hjärtat (på riktigt alltså), och så fick jag rensat tårkanalerna iallafall två gånger under filmen.😭 Jag vill för övrigt ha en Blue!💙 Till er som inte har sett filmerna: hon är en raptor, som råkar vara väldigt gullig och relativt tam. :)

I lördags kraschade min kropp totalt typ - när jag vaknade hade jag såå ont i ryggen och nacken (det sitter fan i än), plus att jag senare på dagen även fick mensvärk från helvetet, och allt detta sög verkligen livet ur mig kändes det som, jag var riktigt kinkig och trött typ hela dagen, det kändes som sagt verkligen som att hela min kropp typ kraschade, så vi var mest hemma och tog det chill igår... tittade på en massa Stephen King filmer och hade det mysigt typ. :) 

Idag bestämde vi oss för att dra in mot stan ett par timmar tidigare, vi tog med oss hans cykel, jag fick testa att cykla lite själv - jag har för övrigt inte cyklat på fan säkert femton år, men det gick bra faktiskt tycker jag, trots att hans cykel är en jävla jätte, haha! Sen skjutsade han runt mig på cykeln, och det var såå kul och mysigt! :) Vi stannade till på ica och köpte fika, tog oss till ett berg och satt där en stund, fikade och sådär, och sedan satt vi på torget och hade det mysigt tills det var dags att röra oss mot min buss. :(( Så himla tråkigt att åka hem. 

Men, jag saknade såklart sönder mina hårbollar hela helgen, så så sätt var det skönt att komma hem. Mammas!❤ Men nu när jag är hemma med dem så saknar jag André massor istället... jag tycker mest om när han är här, det är ta mig fan typ det bästa som finns, för mig är det perfekt!❤ Nu känner jag att det är alldeles för lång tid kvar tills vi två ses igen.😭💔

Jag känner mig för övrigt inte helt OK just nu faktiskt... på tal om det ovanstående, och att allt det dåliga från förra veckan ligger kvar i mig, och så har jag söndagsångest från helvetet själv. Jag hoppas dock på att kunna göra den kommande veckan helt OK bra ändå, men helt ärligt så tror jag inte att det kommer att gå så bra, fast man vet ju aldrig. Nu ska jag kura ner mig i sängen med mina hårbollar och titta på Insidious IIII och sedan blir det att sova, jag är såå trött och det blir jobb osv imorgon. Vi hörs när vi hörs.❤

Ps - jag är mitt i att svara på en massa frågor till bloggen, och det inlägget lär dyka upp här snart. :)
 
 
Nallebudet som André fick av mig i veckan
 
En liten ankfamilj som vi såg när vi var på väg hem ifrån bion i fredags 
 
En omgång Chicago, och lite kladd 
 
Söndagmorgon - helt jävla nyvaken 
 
När man står i badrummet och försöker piffa till sig lite, hör ett högt kurrande ljud och ser det här... alltså!😍

En sväng på stan med cykeln 
 
Två foton på oss som iallafall nästan blev helt OK - men va fin han är, min karl 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: