Q/A - viktiga frågor och svar, måndagsgrejer osv

Hejsan! Jag kom precis ut ur duschen, halvligger med Ziggsson i sängen och tittar på den första Jurassic park. :) Efter jobbet förut blev det träning, första passet sedan jag blev sjuk, jag körde lite lätt med fokus på armar, mage och ben/rumpa. Jag har dock fortfarande väldigt ont i ryggen, plus att mitt vänstra lår fortfarande är förlamat, men det gick faktiskt bra ändå tycker jag, jag får ta det lite lugnt bara. :) Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag, och nu tänkte jag svara på lite frågor här och sedan har jag lite annat att göra här vid datorn, lite research och sådär, så jag kommer att bli kvar här och halvtitta på filmen samtidigt som jag sysslar med detta, och sedan blir det att försöka sova relativt. Vi hörs när vi hörs.❤


Ett par standardfrågor: 

Namn?
- Sabina Leila Olsén 
Smeknamn?
- Bina är väl det som används mest, sen kallar André mig för ''hjärtat'' och ''bby'' typ helahela tiden också (det är dock såklart bara han som får kalla mig det, haha). 
Ålder?
- 26. 
Civilstatus?
- I ett förhållande med den där (min) André, sju månader tillsammans idag.❤

Dagens humör:
- Meh, typ. Alltså jag känner mig väldigt motiverad osv, men samtidigt så känner jag mig nere typ... kinkig och needy, som att jag behöver en kram som aldrig tar slut och någon som säger till mig att allt kommer att ordna sig. Allt är alltså nästan som vanligt här, jobbigt nog.
Dagens låt: 
- How do I live without you, fast det blir nog egentligen mer månadens låt för jag har verkligen fastnat för den nu, den är ju såå fin! Jag blir så bitterljuvt känslosam när jag lyssnar på den. 
Dagens klädsel:
- Jobbkläder fram tills för en liten stund sedan, nu är det pyjamas som gäller resten av dagen.
Dagens tråkigaste:
- Att det fan är två veckor kvar till löning, haha! Dör lite. 
Dagens bästa:
- Jag fick finbesök på jobbet förut, en asgullig ekorre hängde utanför huset jag städade och det kändes så fint att titta på den när den grävde runt i trädgården. :) 
Dagens längtan:
- Jag har tänkt mycket på just detta idag och kommit fram till att jag längtar efter massor med grejer. Jag längtar efter André, jag längtar tills dagen då jag känner att jag är där jag borde och vill vara, tills jag bor i ett hus på landet, tills jag kommit igång med mitt sparande till hårbollarna igen, tills jag blivit färdig med mina tatueringar (jag ska ju lasra bort de flesta, men även piffa till ett par av de gamla och skaffa ett par nya) osv osv. 
Dagens väder:
- Det är mulet och regnar ute, och jag ääälskar det! Jag har verkligen saknat riktigt regn. Det är verkligen mitt favo-väder.😍☔


Övriga frågor:

Vad ville du bli när du blev stor (när du var liten)?
- Brandman och tandläkare. 
VIlket är ditt drömjobb?
- Drömmen är att ha ett jobb som jag trivs med (bibliotekarie, kurator eller något) och att även på något sätt jobba med att fotografera och skriva vid sidan av, det är ju trots allt det jag brinner för.  

Favoritmat?
- Jag älskar avokado och vattenmelon, och färskpotatis med gräddfil och gräslök, och en fräsch wrap går ju inte att tacka nej till.

Är du kär?
- Som in i helvete.

Vem i din familj är du mest lik?
- Min pappa och min storebror. 

Vem är din bästa vän?
- Jag tror faktiskt inte att jag har någon längre. 

Vad har du för ringsignal?
- Jag har faktiskt ingen aning, jag har haft min fon på vibb i flera år. 

När fyller du år?
- Den tjugoåttonde mars. 
Är det viktigt att fira födelsedagar?
- Jag tycker faktiskt verkligen det, och jag önskar verkligen att jag gjorde mer. Det känns precis lika viktigt som att fira midsommar och jul (som är mina favorithögtider). :) 

Vad är det bästa som hänt dig?
- Well... när jag var fjorton år gammal blev jag omhändertagen (läs: räddad, trots att jag verkligen inte såg det på det sättet där och då) och spenderade sedan två år på behandlingshem, det är helt klart något av det bästa som hänt mig. André och mina hårbollar måste också vara med här. Och att jag skriver, att jag började skriva måste vara någonting av det bästa som jag har gjort för mig själv, och att jag sedan fortsatt med det genom åren, det har blivit som en typ av livnödvändig terapi för mig, tagit mig igenom mycket och även utvecklat mig till det bättre. :) Sen har det ju hänt en massa annat ''bästa'' i mitt liv, men det var det jag kom på just nu som jag vill dela med mig av. :)  

Vad tycker du mest, respektive minst, om med dig själv?
- Jag är egentligen väldigt nöjd med mig själv och hur jag ser ut faktiskt, men utseendemässigt tycker jag väldigt mycket om mitt hår, mina läppar och mina ögon, och min rumpa, och mina tuttar, och jag tycker mindre om mina tatueringar och att jag periodvis har ''problemhy'' i ansiktet. Otherwise I'm flawless. ;) Detta gäller väl även min person / hur jag är, jag tycker faktiskt att jag är en väldigt bra person... jag känner mycket (ibland alldeles för mycket), jag tänker med hjärtat och försöker (på mitt sätt) alltid att vara den bästa versionen av mig själv (läs: utvecklas till det bättre, bygga på mina redan bra egenskaper osv). Detta är vad jag tycker kvalificerar en bra person. Jag vet att jag inte är perfekt dock, men åandrasidan är ''perfekt'' någonting väldigt indiviuellt. Jag bestämmer vad jag känner är perfekt, så jo, jag är faktiskt lite perfekt, på mitt sätt.

Vilka länder vill du resa till?
- Finland och Island står högst upp på listan. Finland eftersom att jag faktiskt är finsk och dras ditåt, och Island för värmekällor, natur och asatemplet de bygger just nu. Jag vill väldigt gärna resa till Skåne (mitt gamla hem), Norrland (hälsa på släktingar), Norrköping (hälsa på min fina farmor) och Frankrike (hälsa på min storasyster).  

Vad sover du i? 
- Well, jag sover iallafall oftast i min egen säng, men ibland hamnar jag i hans säng i Borås. Vad det gäller outfits så sover jag nästan alltid i ett linne och ett par trosor typ. :) Jag sover för övrigt som bäst när André är här... det är så mysigt att sova bredvid honom och trängas, plus att jag typ känner mig trygg med honom och därför sover jag bättre och slipper oftast alla mardrömmar jag vanligtvis har. 

Är du nöjd med ditt liv?
- Nej, men jag känner ändå att jag är på god väg. 


Bina idag - afterwork i ett provrum

Och en close-up på min nya fon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: