Handen på hjärtat min vän - en kamprapport och... 💔

Hej. Jag mår inte så bra just nu, jag känner mig väldigt nedstämd och ensam typ... vem fan känner så på nationaldagen ens? Mjo, nu när jag tänker på det så gör jag nästan alltid det under högtider, om jag inte har någonting speciellt att göra med någon då dvs. Men men, det är som det är. Jag vill egentligen verkligen inte vara den som är den, men en annan har verkligen inte gjort den här dagen lättare för mig, snarare tvärtom, vilket gör så att allt känns massa mer jobbigt. :(( 

Tanken var väl egentligen att jag skulle städa och fixa lite här hemma idag, och sedan ta det lugnt med Astrid Lindgren och Stephen King, men nej... när jag har skrivit klart här kommer jag att ta en dusch, och sedan lägger jag mig under mitt täcke och sover bort den här dagen och mina känslor (precis som Jonas (min psykolog) sagt åt mig att inte göra). Bra där Sabina. 


Mitt lilla uppdrag imorse gick väldigt bra, jag glömde dock att ställa klockan igår... men jag vaknade av mig själv precis klockan 06:00, klädde på mig och geared up, tog min stol och promenerade upp till Lövgärdet centrum och prydde busskuren med propaganda. :) And I've got to say, jag känner mig mycket kreativ och stolt över det här, det kändes viktigt att hitta bra och synliga (men ändå svåråtkomliga) ställen att köra på, och jag tycker att det blev hur bra som helst. 

Men nu vill jag inte vara med mer, så vi hörs när vi hörs, jag hoppas att ni alla får en bättre nationaldag än jag.❤
 

This morning 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: