Fragile - handle with care

Godkväll. Jag har, som jag nästan alltid gör, skrivit en del på fonen idag. Jag brukar göra det under dagarna, när jag kommer att tänka på någonting som jag behöver eller vill skriva om, både till bloggen och mer privat. Just när jag gör det till bloggen så brukar jag skriva meningar, alltså det jag tänker på, och sedan sätta mig här och typ utveckla, typ. Jag orkar inte utveckla idag dock, jag känner att jag behöver det egentligen, men jag känner verkligen inte för att sitta här och gräva (läs: känna efter) just nu faktiskt. Så, istället delar jag idag med mig av dagens tankar, writing promts, my behind the scenes / rough cuts. Men som jag skrev, det är bara smådelar av vad som snurrat i mitt huvud idag, ett par något outvecklade tankar, keep that in mind.

Meeen om jag ska försöka vara positiv här så kan jag ju skriva att jag känner mig mycket nöjd med att det är helg för mig nu, och imorgon rymmer jag hemifrån till Borås, och så är jag faktiskt väldigt nöjd med min nya fon. Men det var allt för nu, vi hörs när vi hörs, ha en finfin helg!❤

Direkt från fonen, del I: 070618 writing promt 


Direkt från fonen, del II: min nya bakgrund (en helt OK fin sålängebakgrund tycker jag, fast jag verkligen ser att jag är sjuk och typ halvdöd)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: