Find my soul

Godkväll, jag sitter här och göra massa saker samtidigt, och så känner jag en mycket otrevlig inre stress pga detta typ. När jag har skrivit klart här ska jag fixa kvällsmat (stekt torsk, så gott), och sen ska jag kura ner mig i sängen, titta på någon film och pilla lite med min nya fon. Jag är sjukt sugen på Astrid Lindgren och Stephen King, potato potatoe, right? ;) Men iallafall, jag älskar (alltså ääälskar) båda två, de är helt klart två av de bästa författarna som någonsin funnits. Ett par favoriter skrivna av Astrid är Ronja Rövardotter, Madicken, Emil i Lönneberga och Bröderna Lejonhjärta, och ett par favoriter skrivna av King är Lida, Flickan som älskade Tom Gordon, Nyckeln till frihet och och Pestens tid, men de båda två har gjort såå mycket bra så det är svårt att välja. 

Imorgon är det vårat Sveriges nationaldag, jag är ledig ifrån jobbet (som de flesta andra) och har precis spikat min dag, och den blir (enligt mig då) faktiskt väldigt speciell... jag är som sagt ledig men tanken är att jag ska stiga upp klockan 04:00 och börja dagen - men varför i hela fridens namn jag ska upp så tidigt när jag är ledig, ja det får ni läsa om på imorgonkväll (alt. eftermiddag). ;) 

Idag har jag iallafall jobbat, 06:45-15:00 ungefär, och när jag kom hem stupade jag i säng och sov i en stund, annars har jag (förutom lite utforskande och misslyckat fotograferande i skogen) inte gjort så mycket idag. Just nu sitter jag och lyssnar på creepypodden, läser en ''artikel'' och väntar på bättre tider, jag mår lite sådär faktiskt... jag känner som sagt någon typ av inre stess och det känns verkligen inte bra, ledsen jag blir. :( Men det ordnar sig. Den där ''artikeln'' listar för övrigt tio tecken som tyder på att man är tillsammans med sin tvillingsjäl (alltså typ snäppet över själsfrände, här har vi verkligen the one, den rätte liksom), och hm... för min del blir det faktiskt åtta och en halv av tio, och det är ju faktiskt inte så illa ändå. 

Men vet ni vad, nu måste jag verkligen sätta igång med maten här innan jag får ett psykbryt, vi hörs imorgon.❤

Ps: Jag skrev ett inlägg om min ''arbetsolycka'', att jag blivit förlamad i vänster ben och även lite om vår långa helg igår, om ni klickar HÄÄÄR (!!!)  så kommer ni till det viktiga inlägget.


Find my soul


Jag skickade för övrigt ett nallebud till André i Borås i torsdags innan han kom hit, och igår blev nallen och mitt lilla kort levererat, och såhär ser det ut (han som har fotat)... hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: