Tisdagkväll - odisciplinerad busing

Godkväll, jag vaknade faktiskt nyss... jag råkade visst hamna i sängen med Ziggsson (min vita tjockis) för lite mer än två timmar sedan, och sedan sov jag asgott tills nu. Annars har jag bara jobbat idag, fått dammsugaren att flyga iväg (jag skojar inte haha) och lyssnat på Radio nordfront. :) 

Jag har haft två ganska odisciplinerade dagar faktiskt. Jag har inte ätit någon frukost före jobbet, det har inte blivit någon träning efter jobbet, jag har fått i mig ganska mycket ohälsosamt (mat och dryck alltså) osv, plus att jag inte kom i säng förrän närmare klockan ett inatt (igår alltså). Dumt, jag vet, men på kvällen var jag otherwise occupied (om ni klickar 👉 hääär, kommer ni till ett inlägg med lite foton tagna under gårdagens bus), och sen när jag väl kom hem, typ kvart i tolv, så var jag typ inte trött alls. Det kommer att bli ganska sent idag med, när jag har skrivit klart här är tanken att jag ska träna, ta en dusch, ta en promenad med Zeke och sådär, och sedan blir det att sitta här och jobba lite med ett projekt en stund före läggdags. 

Men imorgon tar jag tag i mig själv ordentligt. Hatar verkligen när jag ''tappar det'' och bara skiter i allt (äter dåligt, sover dåligt osv), men alla har vi dåliga dagar ibland, och det är faktiskt OK ändå, så länge man är självmedveten och inte fastnar i det så tycker jag faktiskt att det är helt OK. :) 


Jag har tänkt lite på som händer härnäst, typ nu under sommaren, utöver det vardagliga (jobb, träning osv). Jag ska köra muskelväckning veckan ut, alltså bara träna lite lätt, för att väcka mina sovande muskler, och sedan nästa vecka kör jag enligt schema igen. Nu i veckan ska jag höra av mig till mina gamla behandlingshem, socialen och psykiatrin och begära ut alla mina papper, filmer osv. 

Jag ska börja jobba med DBT:n igen när som helst, jag ska bara våga öppna pärmen och ge mig på pappren - jag har tänkt på det varje dag sedan jag slutade med Jonas (min föredetta DBT-terapeut), jag har tittat lite på pärmen där den ligger varje dag, men det har varit svårt att ta tag i ensam faktiskt, men snart så... jag behöver bara ge mig själv lite tid. Helt ärligt så har jag fortfarande inte helt smällt att jag faktiskt aldrig kommer att sitta med Jonas och prata / reda ut mina röror igen, det svider faktiskt en hel del när jag tänker på det. 

André kommer hit i helgen och jag längtar sönder (!!!). Det händer för övrigt ganska ofta att jag tänker någonting i stil med att jag aldrig saknat honom så mycket som jag saknar honom nu. Nästa helg fyller han år och då ska vi hem till hans mamma och vara där över helgen, vilket jag ser fram emot väldigt mycket, att vara med honom, hälsa på hans mamma, och att fan äntligen få ge honom hans presenter, det har faktiskt varit riktigt jobbigt att sitta på dem så länge, haha... jävlar va jag har teasat honom med presenterna, askul, haha! 

Jag har snart semester i sjutton dagar (20 juli - 5 augusti), och iallafall tio av de dagarna där kommer jag att vara med André, troligen här i Göteborg, och den första helgen där drar vi två till Marstrand och stannar på Soldathotellet över natten. Vi har även tänkt försöka klämma in ett till besök på Liseberg innan sommaren är slut. :) 

Men nu måste jag sätta igång med mitt här, men nu fick ni iallafall ett litet hum om hur sommaren ser ut här och sådär, vi hörs när vi hörs, ha en finfin kväll allesammans.❤


Det råder bildbrist här idag, så vi kör med en insta-lately. Temat på min instagram är väl en jävla massa bus och mys, tillsammans med lite NS/kontroversiellt, hårbollar och politik. Och just precis där har ni en direktlänk 👉 sabinaolsen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: