Mys och en jävla massa bus

Godkväll, här kommer ett söndagkvällsinlägg i vanlig ordning, lite sent idag, jag vet, men så blir det ibland. :) Ett inlägg på söndag runt klockan sju hade ju varit perfekt, det är ändå det jag siktar på och försöker få till varje söndag, men ibland går det helt enkelt inte. 

Det blev iallafall en långhelg tillsammans för André och mig, en av de bästa helgerna so far, om jag får säga det själv. All tid jag får med honom är som sagt bra tid, det är alltid mysigt osv nästan vad vi än gör, men ibland blir det såklart lite sådär extra (superduper) bra, fint eller mysigt.❤

Jag åkte som sagt dit efter jobbet i torsdags, mötte upp honom och hans vän Victor och så tog vi en lite längre promenad genom Borås till en typ av sammankomst med lite NS-folk kan man säga. :) Vi var väl där och hängde i typ fem timmar, umgicks och socialiserade, åt smörgåstårta osv. Det var verkligen astrevligt, och det kändes asfint att vara och prata med likasinnade personer (det händer tyvärr mig väldigt sällan). :) 

I fredags tog jag ut sovmorgon, André gick upp tidigt och drog till gymmet, jag låg och drog mig tills han kom hem igen (läs: jag somnade om och vaknade inte förrän han kom hem igen), haha! :) Under dagen i fredags gjorde vi inget speciellt, vi tog det lugnt hemma, hade det mysigt och sådär, och sen närmare kvällen mötte vi upp ett par av hans kamrater, och var ute och äventyrade en stund, de var också hur trevliga som helst. :) Och sedan vid nio satte vi oss på en dubbeldäckare mot Göteborg - vi satt längst upp och längst bak, det var asmysigt, och faktiskt första gången vi reste sådär tillsammans. :)

Igår var vi på universeum en stund på dagen, roligast där (aside from the obvious, att helt enkelt bara få vara med honom) var helt klart att fota där man ''tränar i rymden'', och att vi körde mot varandra för att se vem som kunde cykla flest varv på trettio sek - han fick 78 varv, och jag fick 79, haha! :D Närmare kvällen igår blev det mys i soffan, film och lite gott här hemma. Vi tittade bland annat på Rob Zombies Halloween och jag fick rensat tårkanalerna lite där, haha!

Och idag har vi mest tagit det lugnt hemma, haft det mysigt, tittat på film osv, tills dess att det blev dags att dra in mot stan och säga hejdå för denna gången. Det kändes för övrigt himla fint att få vara med honom redan ända sedan i torsdags, att vi fick mer tid än vanligt tillsammans, att vi hann med att träffa hans vänner en stund, att vi hann med en massa egentid tillsammans och att vara ute på lite äventyr osv. :) 

Just det, det blev lite bus för min del på vägen hem från stan förut, jag kan inte hjälpa det, att jag är busig alltså, det bara är så (se foton nedan, haha). ;) Just nu sitter jag iallafall här och skriver, och lyssnar på creepypodden... jag har suttit här med podden och jobbat med det här inlägget i ganska många timmar nu faktiskt, haha, gått igenom foton, skrivit osv. Och så har jag haft ett ganska långt och asmysigt samtal med André också. Och nu känner jag faktiskt att jag börjar bli ganska nöjd med inlägget också, jag tänkte bara skriva lite om veckan som kommer innan jag avslutar. 

Jag ska jobba måndag - torsdag, när jag kommer hem ifrån jobbet blir det först och främst träning och mat, och sedan har jag (i vanlig ordning) en massa saker som jag måste ta tag i och fixa med här hemma, städning osv. Jag tänkte även ta tag i att rensa min garderob ordentligt i veckan, och tvätta upp allt som får bli kvar, och så har jag ett lite större projekt här vid datorn som jag tänkte jobba lite med. Plus att jag har tänkt höra av mig till diverse myndigheter, ett par gamla behandlingshem, psykiatrimottagningar osv och begära ut en jävla massa papper. Och så hoppas jag innerligt att jag tar mig tid att fortsätta läsa Den forna seden, jag är verkligen sjukt sugen på att sätta igång med det projektet / skrivandet här på bloggen nu, det är bara det att det tyvärr kommit en massa grejer i vägen den senaste tiden. Och ja, i helgen ska jag vara med André. Tanken var egentligen att vi inte skulle ses nu i helgen som kommer men det blev (tack och lov) lite ändringar i planen så vi kommer att vara med varandra ändå. :) Jag satt precis här och skrev om hur tråkigt det var att vi inte skulle ses i helgen när han ringde och sa att vi faktiskt kommer att ses ändå!❤

Men det var faktiskt allt för nu, jag känner mig väldigt pigg dock så det blir att sätta igång och jobba lite med det där dator-projektet innan jag kurar ner mig i sängen och försöker sova. Vi hörs när vi hörs.❤
 

Ps: Nu har jag tyvärr fotat både med kameran och fonen i helgen, så det blir lite blandad kvalité här, bara så att alla vet det liksom. :) 

Fredagmorgon, en story 
 
En till story (också i fredags) - jag poserar med en avokado haha

Ett sista äventyr i Borås (för den här gången) och en liten stund i skogen
 
Lördagmorgon, nyvaken osv 


På väg 
 
Ett par tagna på Universeum

 
Mina favoriter från Universeum - kärlek i rymden 

Fick det här smset typ tre minuter efter att vi sagt hejdå förut, smälter lite😍


Jag busade lite på vägen hem 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: