Trespassers will be shot - survivors will be shot again

Hejsan! Nu är det äntligen semester och jag är ledig fram tills den femte augusti, fast ärligt talat så känner jag inte riktigt av det där ''äntligen'' riktigt än, jag är inte jättetaggad på första veckan faktiskt... jag längtar tills på onsdag (lönedag osv), och så kanske jag (förhoppningsvis iallafall) åker till Borås där någon gång och hänger med André där tills det är meningen att han ska komma hit. VI får se vad som händer, men man kan ju alltid hoppas, right?😇

Nu under dagarna fram tills på onsdag har jag faktiskt en del planerat ändå, inget jättekul direkt, men ändå. Tanken är att jag ska träna som vanligt, att jag ska ta tag i att rensa min garderob ordentligt, att jag ska storstäda heeela lägenheten (!!!) osv. Någon dag ska jag gå upp astidigt, gå till sjön och fånga solnedgången med Zeke (bada näck osv), jag ska fortsätta min släktforskning, ta långa promenader i skogen med Zeke, fotografera massor, osv. På tisdag ska jag tvätta lakan och sånt, och på onsdag ska jag in till stan och se om h&m har det jag vill ha i butik (ett par jeans och en väska osv), och det de inte har inne blir det att beställa på nätet istället. And that's that, där tog all planering före min André-tid slut. :) 


Just nu sitter jag och gottar med ett glas svensk hallonsoda och halvlyssnar lite på creepypodden, jag har precis bakat bröd och väntar på att de ska svalna lite så att jag kan fixa klart och frysa in limporna, eller brödklumparna som jag sa till isä förut haha!❤ Jag tänker kalla dem brödklumpar istället, det känns bättre tycker jag. :) Detta är för övrigt mina första ''limpor'', annars har jag ju mest fokuserat på frallor. Men mina brödklumpar blev verkligen asgoda, och så är de fullkorn / lite grova såklart, det enda är väl att formen inte riktigt blev som jag tänkte mig men skitsamma liksom. Jag är fett stolt i vilket fall som helst. :) 

Jag har tänkt på en grej, på tal om ingenting. Eller, på tal om bilden med texten ''trespassers will be shot'' som jag laddade upp på instagram och facebook tidigare idag. Jag vill ju väldigt gärna börja skjuta själv, alltså gå med i en klubb/förening, skaffa licens och en egen pistol osv, och detta är faktiskt någonting som jag ska göra. Det är bara det att det är så omständigt, och ganska dyrt att börja med, så jag får liksom skjuta lite på det (hahaaa)... men till höst blir det att försöka satsa på det här! :) 

Jag har ju bara skjutit med en riktigt pistol två gånger tidigare, båda gångerna tillsammans med André. Mitt första skjut blev på vår andra dejt, den trettionde september 2017, femton skott för att vara exakt. Det gick inte bra kan jag säga, jag prickade inte tavlan en endaste gång. Jag var såå nervös (det var vår andra dejt ffs), jag ville så gärna göra bra ifrån mig och var så rädd att råka göra fel och missa osv att jag liksom inte ens försökte, haha! Mitt andra skjut blev nu den nittonde maj, och då blev det närmare femtio skott, och det var verkligen askul och hur speciellt som helst, nu när jag liksom ändå vågade försöka på riktigt, nu när jag inte oroade mig över vad André skulle tänka om mig osv. Jag träffade tavlan (till och med mitten) massor med gånger, och det kändes såå bra. :D Så jo, det är någonting som jag verkligen vill göra, en vacker dag. :) 

Nu ska jag diska och ta en promenad med Zeke, därefter blir det att ta en dusch, och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mer ikväll, mer än att jag bara ska ta det lugnt typ. Kanske titta på en film? Jag gör ju tyvärr inte det så ofta längre, så jo, a movie it is! Vi hörs när vi hörs.❤
 

Dagens goda gärning 


Mitt andra skjut
 
Trespassers will be shot, and surviviors will be shot again - en sån här skaa jag ha!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: