''Bara känna lite...😇''

Hejsan hejsan, här kommer ett sånt där nu mera väldigt sällsynt mitt-i-veckan-inlägg, slå den du! :ooo Tanken är ju faktiskt att jag ska skärpa mig med det här och uppdatera oftare igen, men samtidigt så ska jag inte pressa mig själv för mycket med det här, det blir som det blir och jag uppdaterar när jag själv känner för det, orkar osv. :) 

Jag kom precis ut ur duschen, sitter med creepypodden i öronen och känner mig faktiskt väldigt nöjd med mig själv för idag. Jag kom hem ifrån jobbet för en stund sedan, och har inte hunnit med så mycket mer än en sväng till tvättstugan och duschen sedan dess. När jag har skrivit klart här ska jag småstäda lite och klippa klorna på alla fyra, och sedan blir det att krypa ner i sängen och börja titta lite (understryk ''lite'') på mina gamla DBT-papper, och sen blir det att vända sig om och försöka nana i tid som en duktig tjej. :) Om man bortser ifrån att jag saknar André fucking superduper mycket (och att jag vet att jag kommer att få göra det asmycket nu de kommande veckorna) och att jag är väldigt trött så är läget helt OK bra här faktiskt. :) Just det, att ekonomin måste strula just precis nu känns inte så bra heller, det känns faktiskt väldigt opassande. 

Idag var dag två på det där stället där jag jobbar ensam (bautakontoret på sex våningar, där jag börjar jobba redan klockan sex på morgonen). Det har gått bra tycker jag, jag tror dock att det hade känts väldigt mycket bättre om jag bara hade gett mig själv mina sju-nio timmar med sömn, och om jag hade fått i mig en ordentlig frukost / haft med mig lunch typ. Meen, jag får bita ihop och kämpa vidare, nu är det trots allt bara åtta arbetspass och två lediga dagar kvar tills jag har semester (och jag försöker intala mig själv att det känns asbra och att tiden går fort osv trots att min tid alltid går aslångsamt när jag är ensam, och som ni kanske förstår där så går det lite sådär med övertalningen här dock haha)... men det var allt för nu, ha en fortsatt finfin vecka allesammans, vi hörs när vi hörs!❤


När man bara vill känna lite - dagdrömmar och fönstershopping 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: