Söndagkväll

Godkväll, jag kom precis ut ur duschen, har tänt lite ljus och sådär, halvligger i soffan med den bärbara i mitt knä och med creepypodden i öronen.

Zeke och jag började dagen (lite sent) med att ta en promenad på sju kilometer i skogen, så nedrans mysigt! Jag känner dock att jag gärna hade haft mer snö.❄ Jag sprang på en familj som typ åkte pulka och sådär i en backe på vägen, såg riktigt mysigt och kul ut. Jag vill också åka pulka, göra snö-änglar och sånt.

När vi kom hem blev det frukost och sådär, sen satt jag här en stund och gick igenom alla foton jag tog under promenaden osv. Jag har fått massa gjort här hemma idag (och igårkväll), har röjt massa, städat lite, putsat fönster och fått lite ordning på mitt kaos, jag är inte helt färdig än, men ändå.👌 Jag var på ica en sväng förut också, och gick hem därifrån (tre km), alltså har jag gått en mil idag, och det gjorde jag faktiskt igår med. :)

Jag har jobbat lite med lite hemuppgifter till DBT:n också. Jag har bland annat läst igenom och fyllt i en lååång lista med positiva händelser, och på den listan finns verkligen allt tänkbart - exempelvis typ att betala av skulder, att träna kampsport, att promenera, att campa, att minnas kärleksfulla personers ord eller handlingar, att skriva, att kyssas, att tänka ''jag har många fler goda egenskaper än vissa andra'', att tänka på sex, att ha sex, att fotografera, att reflektera över hur jag förbättrat mig, att säga ''jag älskar dig'', att köpa böcker, att bada bastu, att spela sällskapsspel, att arbeta utomhus osv osv. Det var ett par av de som jag valde att kryssa i, vissa händelser mer realistiska än andra, men ändå. :) Just nu jobbar vi även med problemlösning och att försöka planera in positiva händelser i vardagen (något varje dag). Och på det allt annat jag jobbar med typ helahela tiden.


Jag ser för övrigt fram emot den kommande veckan (på tal om positivitet), inte hela veckan, men massa händelser under veckan, och typ hela helgen (minus söndagkväll typ). Zeke och jag ska gå våra sju kilometer minst fem gånger, och vi hoppas på en massa snö. Det är dags för mig att börja försöka göra den rundan till rutin igen, nu när han ändå fått tillbaka sin balans och sådär. :) Jag ska köra en detox måndag - fredag (alltså inget socker, inget överdrivet intag av kolhydrater osv). På tisdag beräknas mitt paket från h&m levereras, iiiihihi! Det är jackan, de svarta byxorna och tre bh:ar. En annan sak som är planerad för tisdag är thaiboxning. Det är terminstart och det (kanske) är meningen att jag ska börja igen. På torsdag har jag individualterapi, alltså bara psykologen och jag, och kameran såklart, och det ser jag fram emot väldigt mycket. Eller, rättare sagt, det känns väldigt behövligt. Jag ''går igenom något'' just nu och jag behöver verkligen få ventilera lite. Och så ska jag tvätta på torsdag med, och storstäda typ hela lägenheten. Och på fredag händer det stora grejer, galet stora grejer, om jag får säga det själv, men det är någonting jag kommer att skriva om mer när det är över istället. ;D

Men nu känner jag mig färdig för idag, jag har huvudvärk... :(( så nu ska jag kura ner mig i sängen, ta det lite chill och lyssna på podden en stund innan det blir att vända sig om och försöka sova typ. Ha en fin kväll allesammans.❤


Ps; Jag har kommit fram till att jag ska läsa minst tolv böcker det här året, alltså minst en bok i månaden, det är ''målet''. Jag känner mig dock väldigt säker på att det kommer att bli många fler än så, jag har en lista på sjutton böcker som jag känner att jag måste läsa typ nu - och fler lär det bli. Så jävla spännande! 

Ett till ps; Klockan 00:01 kommer det ut ett nytt avsnitt av creepypodden!!! Och det måste jag självklart lyssna på direkt. Det är viktigt.  Dagens sju kilometer 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: