Ingen bra dag idag

Hello. Just nu sitter jag med gammelman i mitt knä och funderar lite på vad fan jag ska göra av den här dagen. Jag började dagen lite efter klockan åtta imorse, tog en promenad till ica (lite mer än tre kilometer). Jag träffade en mycket fin liten ekorre på vägen, som snällt lät mig ta ett par foton innan den kilade vidare (och jag tackade självklart för dess samarbetsvilja när jag gick iväg). När jag kom hem igen gömde jag mig faktiskt under täcket typ direkt. 

Det har inte varit min dag idag känner jag, ingen bra dag alls faktiskt... jag har haft taggarna utåt till typ 100%, har mensvärk och typ pms (egentligen inte pms, men ni förstår vad jag menar, jobbigt humör och mående pga hormoner och skit), känner mig nedstämd och typ meningslös, väldigt ensam osv. Tiden går långsamt, och det känns som att jag sitter fast här. Jag tänker att det helt säkert finns anledningar till varför jag känner som jag känner, men jag vill helt seriöst inte gräva i mig själv för att hitta en massa anledningar just nu, alltså vill jag inte prata (eller skriva för mycket) om det. Allt känns alltså väldigt tråkigt just nu, och jag försöker typ kämpa emot det och agera emot känslan (it's a DBT thing). Det går helt OK bra tycker jag, med själva agerandet menar jag, men känslorna finns tyvärr kvar ändå. 

Jag har massa att göra idag egentligen, jag ska röja och städa lite här hemma, träna, ta en lite längre promenad med Zeke osv, men jag tror att jag kommer att få varva lite... typ ta tag i något, gömma mig under täcket en stund, ta tag i något annat, gömma mig under täcket en stund, and so on. Vi hörs.❤
 

Lillflickan - woke up like this 
 
Den snälla ekorren 


Just precis nu typ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: