En snabbis - DBT och frågan ''hur mår du?''

Hello. När jag kom hem från DBT:n förut blev det först och främst att äta senfrukost (Keso med pistagenötter och starka nudlar med chili, chipotle och feferoni typ), och sen gömde jag mig faktiskt under täcket för att lyssna på creepypodden och vila en stund, jag var verkligen helt slut typ. Jag höll på att somna ett par gånger, men min fon ringde typ väldigt lägligt och väckte mig där alla gånger, haha! :(( Fast det var väl bra ändå, större chans att jag lyckas somna i en bra tid ikväll. 

Det gick i vilket fall som helst väldigt bra med DBT:n idag tycker jag, vi kör sista veckan med ''känsloreglering'' och sedan går vi vidare till ett annat moment. Det finns fyra moment man går igenom, ca två gånger each, och jag tänkte skriva lite mer om de momenten, och annat om DBT, inom kort. Jag orkar dock inte idag... har faktiskt ingen lust alls känner jag. 

Jag mår inte så bra idag faktiskt... men samtidigt så mår jag bra ändå, jag har ändå en massa saker jag känner mig glad över och sådär, men det känns inte bara bra ändå typ. Jag har skrivit om det här ett par gånger tidigare... men jag vill nämna det här lite snabbt bara - ibland blir det verkligen riktigt jobbigt när vissa frågar hur man mår. Jag vet inte vad jag ska svara när jag mår såhär, för jag vet fan inte helt själv ens. Jag kanske känner att jag mår asbra, delvis, för det gör jag, men att jag ändå samtidigt känner att jag mår dåligt, eller känner mig väldigt nedstämd, kanske helt omedveten om varför jag känner sådär, eller så kanske det är något speciellt jag mår dåligt över men som jag inte känner mig redo att prata om, eller whatever. Det kan bli riktigt jobbigt ibland, speciellt de gånger då vem det nu än är som frågat liksom inte kan ta ett ''Jag vet inte faktiskt inte just nu'', eller typ ''Jag mår nog både bra och dåligt just nu'', eller whatever. Det är svårt nog att förklara ändå, ibland går det helt enkelt inte ens, och när folk reagear sådär så tappar man lusten att svara och ens försöka förklara. Jag ska inte skriva mer om det här nu, men jag kände ändå att jag behövde få nämna det typ. 

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag tända lite ljus, dra täcket och kuddarna till soffan, gotta med en bytta Daim-glass och titta på Identity och kanske någon annan film, och sen blir det podden och nana. Vi hörs.♡
 

Det råder bildbrist här idag, så vi kör med en different kind of insta lately

👉 sabinaolsen 👈

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: