Sunday - feeling personally attacked (!!!)

Hello. Då var det söndagkväll igen (nästan iallafall, haha)... jag tänkte typ anamma det där något klyschiga ''ny vecka och nya möjligheter'' nu nästa vecka. Det här har inte varit någon bra vecka för mig det här. Jag har känt mig sådär halvsjuk och nedstämd typ hela veckan, det har inte hänt någonting, allt har känts väldigt tråkigt, jag har saknat André sjukt mycket, jag har blivit riktigt jävla arg och ledsen på någon annan, och känt mig riktigt jävla sviken från alla (okej, inte alla, men många) håll och kanter faktiskt... men det ordnar sig, jag ska inte lägga ner en massa energi på det nu - det är som det är (läs: folk är som de är).

Imorgon (måndag) är det lönedag för mig så det lär bli ett par vändor till affären för månadens storhandling, plus att jag ska tvätta från 10:00-16:00 (massa kläder, lakan, handdukar osv), på tisdag har jag DBT (individualterapi) och thaiboxning direkt därefter, på onsdag har också DBT (fast grupp, min näst sista session), på torsdag har jag thaiboxning, och på fredag ska jag till Borås och vara med den där (min) André tills på söndag.♡ Det är typ det som är spikat för veckan, plus att jag ska träna enligt mitt schema, vända rätt på dygnet och självklart kämpa vidare med min dagliga to do list. Jag tänkte även försöka fotografera en del, och så kommer det två speciella inlägg - ett inlägg med frågor och svar (så om ni har några frågor så är det bara att kommentera), plus att det kommer ett inlägg som kommer att handla om vad man kan göra för att må bättre om man känner sig deprimerad, i samma inlägg tänkte jag även skriva lite om hur depression hänger ihop med borderline osv. 

När jag har skrivit klart här ska jag träna lite snabbt, därefter tänkte jag mig en lååång asvarm dusch med ett iskallt avslut, sen ska jag tända lite ljus här, dra täcket och kuddarna till soffan, mysa ner mig här och titta på Hunger games. Vi hörs när vi hörs, ha en finfin kväll allesammans.❤

 
Det råder bildbrist här idag (helt enkelt för att jag inte känner för't) så vi kör med ett foto taget förra sommaren. Älskade, och saknar ljuset jag hade i mitt sovrum där uppe...! 
 
Och fyra mycket mycket sad but true memes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: