Storhetsvansinne - firar 300 följare!!!

Hellooo! Jag kom precis på en sak, jag firar trehundra följare på instagram idag, wohoo! Ni får tycka att det är töntigt om ni vill (I don't give a fuck), men jag tycker att det är hur kul som helst. :D Storhetsvansinne!!! 

Det (siffran) kommer dock inte att hålla, inte just nu iallafall. Man ligger liksom alltid på typ plus minus fem-sex följare (ungefär), och det är normalt (förutsatt att man inte har ett låst konto). Jag kommer ihåg att jag pratade med André om det där med följare för typ tre veckor sedan, och då hade jag 257 följare, så det ju framåt iallafall. :) Jag kan tänka mig att jag kanske kommer att ha 300 stadiga följare om ett par veckor kanske, jag måste bara få ett par nya (och loosa ett par till) innan siffran blir relativt stadig. :) Det är normalt att sluta följa folk (och att loosa följare), jag gör det typ hela tiden, av lite olika anledningar... :) 

Just nu följer jag 275 konton på instagram, jag är dock väldigt kräsen och selektiv (tycker jag). Jag följer iallafall en del vänner och bekantingar, ett par likasinnade personer som jag har gemensamma värderingar/åsikter med osv (dessa personer uppskattar jag väldigt mycket att helt enkelt ''ha där''), ganska många hårbollar (vargar, kissemissar, rävar, tvättbjörnar osv), några cabinporn konton osv. Men som sagt, det är alltid typ plus minus sju konton, ungefär. :) Min tanke är dock att jag ska rensa lite bland de jag följer inom kort, jag måste bara orka gå igenom alla, haha! En annan tanke (eller plan) är att jag ska ändra en del annat på instagram inom kort (förbättringar), men mer om det en annan dag. 

Jag kommer ihåg när jag skaffade instagram... jag var sugen på det ett bra tag innan jag faktiskt vågade. Vill ni veta varför? Jo, saken är den att man kan ju se hur många följare en person har, och jag var typ lite rädd att få typ 3 följare och känna mig mobbad (ja, jag är seriös, detta är dock ett par år sedan)... jag minns att jag pratade med Caroline om saken, och att jag trodde att jag typ bara skulle ha henne (bara för att hon måste) och en person eller två till som följer... haha! :(( 

Nu vill jag dock tillägga att antalet följare inte är allt, om ni förstår hur jag menar. Jo, jag uppskattar mina följare (de flesta av er iallafall), men jag gör det ändå (fotar, skriver osv) för min egen skull. Det är viktigt att komma ihåg. Men det var allt för nu, ha en fin kväll!❤

sabinaolsen 👈 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: