Stirring the pot like a boss

Hellooo! Jag kom precis ut ur duschen, jag sitter vid min stationära, lyssnar på creepypodden och planerar veckan lite. Den här dagen har varit helt OK bra faktiskt, jag har varit igång nästan non stop hela dagen (mycket distraktioner typ, har för mycket att tänka på och oroa mig för just nu känner jag). Jag har fått asmycket gjort här hemma idag, jag har tvättat mattor och lite kläder, städat, flyttat på möbler och skapat ett redigt kaos, städat bort det mesta av kaoset jag ställde till med osv. Och så har jag tränat (hopprep/kondition, följt av bodyweight med fokus på ben och rumpa). Det är fortfarande något kaotiskt här hemma, men det blir att ta tag i det imorgon istället, nu är jag fan astrött, och så känner jag mig typ ledsen (fast jag inte helt vet varför). Och, en sak till, innan jag avslutar allt om just idag så måste jag bara nämna en grej som känns viktigt: jag har inte gömt mig under täcket en endaste gång sedan jag steg upp imorse, så, cred till mig, för det är fan svårare än vad det låter att ''bara vara vaken'' typ, iallafall när man inte mår så bra, vilket jag inte gör just nu. 


Men iallafall, den här veckan då... vi börjar med måndag (gårdagen) - Jag var mest hemma igår och tog det lugnt typ. Gårdagens tre highlights blir väl ändå först och främst ett samtal - min chef ringde och så planerade vi ltie inför nästa måndag typ, ''arbetskläder, vatten, mat och bekväma skor'', och så blir jag upphämtad på centralstationen klockan 06:45 (herreguuuud!!!). Närmare kvällen var jag på stora willys med tre av mina typ fem favoritpojkar, pappa, storebror och Loke, och vi hade det hur trevligt (och speciellt) som helst i vanlig ordning. :) Jag fotade lite igår också. Det var dock inte så bra ljus här inne igår, plus att jag är i en period då jag känner mig mycket ofotogenisk. Jag känner mig faktiskt inte fin alls just nu, och det känns väldigt tråkigt... :(( Så, jag kommer få göra om den här fotograferingen en annan dag istället (bjuder på ett par tagna igår sen ändå, bara för att jag är snäll). 

Imorgon händer det ingenting direkt speciellt, utan jag tänker mig att morgondagen kommer att se ut nästan exakt som idag (massa städning, göra kaos, träning och sådär). Torsdagens highlight blir House (kickboxning, fd thai), och det ser jag fram emot som bara fan. :D Och sen är det helt plötsligt fredag (äntligen) och då kommer André hit och stannar tills på söndag. Det, mina vänner, ser jag fram emot massa mera.❤

Jag har ett lite större ''projekt'' att ta tag i veckan med, det blir troligen att jag sysslar med det onsdag och torsdagkväll tror jag. Det är en sån där sak som jag egentligen behövt göra aslänge men som helt enkelt inte blivit av, och det känns bäst att ta det nu innan jag börjar jobba igen... det kommer att ta ett par (läs: många) timmar att göra det här. Jag måste rensa min stationära dator på foton (jag har närmare fjorton tusen foton att gå igenom och rensa, och nej, jag överdriver inte, det är snarare en underdrift egentligen), och så ska jag även piffa till datorn med lite annat, installera samma ps jag har på den bärbara osv typ. :) Tanken är att jag ska börja använda min stationära som ''lager'' och mest använda den för foton osv, och att jag ska använda min bärbara för skrivande, typ. :) Det känns som ett bra ''system'' tycker jag.^^ Jag lär för övrigt göra någon typ av trowback här när jag gått igenom alla foton. :) 

En sista liten lite speciell grej innan jag avslutar. Jag har en ny väckarklocka, eller en ny ljudfil rättare sagt. Först är det jag som halvgapar typ ''Godmorgon Bina! Ta tempen nu för fan innan du stiger upp, annars blir jag arg, och då jävlar!'' följt av André som säger typ ''Hjärtat nu är det dags att vakna, nu får du allt ta och gå upp nu är klockan jätte mycket, och så får du inte glömma bort att vi ska prata sen, puss puss älskar dig!'' Det känns som en väldigt bitterljuv start på dagen tycker jag, först kommer en halvgapande jag med viktig info (som garanterar ett uppvaknande), följt av hans fina och lugna stämma (som garanterar ett typ fnittrigt leende) hihi. Vi hörs när vi hörs!❤

 
Photo hashtags; #yesterday #testingtesting #whitebustier #whitewoman #whitecat #whitepride #stirringthepot (haha!)
 
Ziggsson approves  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: