Kvinnopoäng, kroppsångest och sista DBT:n

Hello. Jag har varit igång non stop typ hela jävla dagen. Eller ah, sedan jag vaknade vid elva iallafall. Jag har städat massa, dragit fram allt som ska ner i ryggsäcken imorgon, haft en massa ångest över en sak (mer om det nedan), jag har tränat och fixat med lite småsaker här hemma. Jag valde bland annat ut den finaste av de sju rosor jag fick av André på alla hjärtans dag förut, och så hängde jag upp den så att den ska torka fint så att jag kan spara den och ha den ståendes. :) 

Nu är tanken att jag ska skriva av mig lite här, och sen ska jag läsa igenom en massa DBT papper och börja kategorisera lite inför min kommande DBT med mig själv och sådär. :) Men först ska jag fortsätta med min städning och sådär i ett par timmar till, självklart med creepypodden i öronen. Imorgon rymmer jag hemifrån till den där André och stannar där tills på söndag, hihi! :D Alltså, seriöst, ni anar inte hur mycket jag saknar honom. :ooo Helt jävla sjukt är det.

Jag skulle ju för övrigt egentligen ha thaiboxning idag, men jag kände verkligen inte för det, jag har för mycket skit i huvudet idag, så det kändes helt enkelt bäst att stanna hemma (tänker mer att jag kör på ordentligt nästa vecka)... jag har för övrigt världens jävla ur-form-ångest just nu. Och ja, jag vet vad det beror på, och att det är mitt eget fel osv (ätit mycket skit den senaste tiden, slarvat med träningen osv). Jag ser liksom inte riktigt ut som mig själv (som jag brukar se ut) typ, och det känns väldigt jobbigt. Jag menar för övrigt inte att jag är fet eller så, jag känner mig bara lite ur form typ. Jag tycker att det är helt OK att det blir sådär ibland faktiskt, alla har vi dåliga perioder, och det känns helt OK så länge man liksom är medveten om detta och inte låter det gå för långt, och så länge man kämpar vidare och tar sig ur det. En sak som känns väldigt bra dock är att jag har kommit upp till typ rätt vikt (jag vill ju verkligen inte vara underviktig, som jag varit innan, lite till och från), så nu måste jag bara hålla vikten men forma mig själv lite typ. Och jag har liksom ''varit här innan'', så jag vet att det kommer att gå jätte bra bara jag tar mig själv i kragen (vilket jag har tänkt göra när som helst, på mitt sätt). :) 


Igår hade jag min sista DBT (gruppterapin). Det gick bra, men det kändes inte så bra... vi är två personer som slutar nu (jag och den där tjejen jag nämnt är den enda jag gillar där haha), och så är det två nya personer som får vara kvar typ. Jag kände mig något provocerad, eller avundsjuk, på dessa två personer. Jag var väldigt sugen på att bara be dem dra åt helvete och ge dem fingret (alternativt en rak höger) eller nåt... men jag skötte mig fint, självklart. Jag är faktiskt väldigt duktig på det där med självkontroll, även om det blir väldigt jobbigt ibland. Så ja, det var alltså sista med gruppen igår, och så har jag typ 3-4 gånger kvar med individualterapin (alltså bara psykologen och jag). 

När jag var färdig med DBT:n igår drog jag förbi städcentralen i Olskroken och köpte mitt städmedel och lite annat nödvändigt när jag ändå var i närheten. Så jävla glad... jag älskar verkligen att köpa hem mina städmedel (och annat till hemmet och hushållet). Betyder det att jag förtjänar vuxenpoäng, kvinnopoäng eller bara att jag är arbetsskadad? ;D ''Mitt'' städmedel heter iallafall Papyrus universal original (använder deras fönsterputs också). Det är ett asbra medel i sig, och det luktar helt jävla underbart, plus att det är miljövänligt. Jag ''hittade'' det här medlet på städcentralen via jobbet för typ tre år sedan, och nu hatar jag verkligen att använda typ alla andra medel. 

Jag firar för övrigt någonting idag, men jag tänkte att jag skulle skriva ett eget (kort) inlägg om bara det, och det inlägget är publicerat precis före detta (scrolla neeeråt!!!). Spännande, right? Så, vi hörs om en liten stund.❤


Min fina och dammiga ryggsäck - packar självkart bara det viktigaste när jag ska rymma hemifrån 
 
Mina städmedel
 
Den hängda rosen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: