Helt jävla avstängd

Hello. Jag började dagen med lite tidig DBT (individualterapi). Det gick inte bra alls idag faktiskt. Jag försökte verkligen samarbeta, men jag var helt avstängd, som Jonas själv sa så var det som att det var en jävla barriär emellan oss, och det var det verkligen. Jag gör det liksom inte med flit, men eftersom att jag känner mig sviken, arg och ledsen typ, så blir det verkligen jättesvårt för mig att inte ''stänga av'', fast jag försöker ändå samarbeta. Vi hoppas på att det går bättre nästa gång, jag har ju ändå bara typ fyra-fem gånger kvar. Vi fokuserade iallafall mest på det faktum att jag var (läs: är) avstängd, mitt alldeles egna ''regelverk'' och jobbet typ. En sak som slog mig när vi satt där och pratade om att jag ska tillbaka till jobbet var att jag snart inte längre kommer att kunna gömma mig under mitt täcke och sova bort mina känslor och sorger hela tiden. It's a (not so healthy) coping mechanism. Det känns väldigt jobbigt faktiskt, men det ordnar sig. :(( :)) 

Så, när jag kom hem kurade jag naturligtvis ner mig i sängen, gömde mig under täcket med Smoggy (de andra två missarna joinade efter ett litet tag) och sen tog jag en nap och sov väldigt gott i en stund. Jag känner lite att jag får passa på nu medan jag kan typ, och jag tycker att det känns helt OK ändå, så länge jag sköter mitt och inte bara blir liggandes typ. :) 

Efter min nap blev det först och främst att prata lite med André (som ringde och väckte mig😇), därefter blev det träning (med fokus på mage och lite armar) och en promenad till ica (tre kilometer), och när jag kom hem därifrån tog jag tag i lite städning och så har jag tvättid mellan 19-22. Nu ska jag packa min väska och sen blir det att titta på White fang, hämta tvätten och sen ska jag försöka sova. Imorgon blir det att stiga upp tidigt för att hinna med alla måsten (längre promenad med Zeke, äta frukost, duscha osv) innan jag drar till Borås och den där (min) André och stannar där över natten. Längtar!!! Vi hörs mer på söndag.❤
 
A snap before my nap #nofilter ha ha 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: