Alla hjärtans dag på distans

Hello, och glad alla hjärtans dag. Jag känner mig sådär halvsjuk, febrig och nere idag med... det känns inte OK alltså. :(( Och så har jag helt sjukt sugen på någonting, typ glass och maränger eller något annat väldigt ohälsosamt (jag skyller på att jag är sjuk, haha). Tanken är väl att jag bara ska ta det lugnt resten av dagen, titta på White fang I och II, fortsätta läsa boken och sådär, och så tänkte jag försöka vila en stund också. 

Jag fick ett par jätte fina rosor av André imorse (typ iallafall). Hur fint som helst.❤ Det känns ju lite tråkigt att spendera den här dagen ifrån varandra tycker jag, jag hade ju egentligen helst varit med honom idag, meeen sådär känner jag ju åandrasidan varje dag så, haha, men ändå... :( :) 

Jag vill väldigt gärna ha måndag nu känner jag. Först och främst för att det är lönedag (!!!), och även för att det känns som att det måste ha hänt någonting tills dess - alltså antingen att jag mår bättre eller att jag blivit sjuk på riktigt (hatar ju att vara såhär ''halvsjuk'' och hängig, känns så jävla onödigt och utdraget). Jag hoppas att de kommande fyra dagarna går fort. Det känns inte så troligt dock, min tid har en tendens att gå mycket, mycket långsamt när jag inte gör någonting väldigt speciellt, typ, och som det ser ut just nu så blir det bara att ta det lugnt resten av veckan, titta på White fang, kanske ett par andra filmer med (haha), läsa White fang, vila, och så har jag en del städning och sånt som jag måste ta tag i här hemma. Men det var allt för nu tror jag, vi hörs när vi hörs.❤

 
The roses 

and White fang 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: