Nordiska motståndsrörelsen eller Alternativ för Sverige

Nu är det mindre än en månad kvar till valet, och jag tänkte skriva lite om vad jag känner och tycker, ni kan se på det här inlägget som en liten guide till vad som är rätt och fel. 

Jag tänkte börja med att skriva om SD, egentligen mest bara för att jag vill få det överstökat. Jag röstade på Sverigedemokraterna i valet 2010 (och Djurens parti 2014 haha), och detta gjorde jag för att jag trodde att SD var partiet som kunde och ville göra någonting åt invandringen i Sverige (läs: stoppa invasionen och skicka hem de som inte hör hemma här), men ack så fel jag hade. Och nu när jag vet det här, nu när jag fått upp huvudet ur sanden, så undrar jag, och jag förstår verkligen inte varför någon skulle vilja rösta på SD. Jag försöker att inte döma folk för hårt för detta, jag hoppas helt enkelt att det är så att de som väljer att rösta på SD gör det för att de inte vet bättre. Men, det är ett faktum att partiet har liberaliserats och alltså gjort sin politik mindre radikal, vilket är steg i helt fel riktning - SD vill inte stoppa invandringen, SD vill inte utvisa de som ej bör vara här, och så får vi inte glömma att vem som helst (enligt SD) kan bli svensk, och det är nog ta mig fan det dummaste jag har hört. Men visst, om du känner dig hyfsat nöjd med hur Sverige ser ut idag, men att fler invandrare skulle göra allting bättre, då är SD rätt parti för dig. Jag hoppas dock att det inte är så, jag hoppas som sagt att du helt enkelt inte visste bättre, men nu när jag har klargjort att SD inte kommer att göra ett skit för att rädda vårt land, tänkte jag presentera ett och ett halvt bättre alternativ. 


Jag kommer att lägga min röst på Nordiska motståndsrörelsen. Varför? Jo, först och främst för att Vår väg, som är motståndsrörelsens partiprogram, känns så rätt, ända in i hjärtat på mig, och jag tycker verkligen att ni borde ta er tiden att läsa Vår väg. Jag minns fortfarande rysningarna jag fick i hela kroppen då jag läste programmet första gången, för en liten stund kändes det så fint, tänk om det kunde få vara såhär? Jag har aldrig brunnit för ett parti, eller för politik alls, förrän jag lärde känna motståndsrörelsen. Nu är jag till och med något politiskt aktiv. :) 

Lite höjdpunkter ur Vår väg:
Punkt ett: ''Omedelbart stoppa massinvandringen. Repatriering av merparten av alla som inte är etniska nordeuropéer eller närbesläktade folkslag ska inledas så fort som möjligt. På humanast möjliga vis ska de återsändas till sina respektive hemländer eller närområden till dessa.''

Punkt tre: ''Gemensamt med de övriga nordiska länderna skapa en nordisk självförsörjande stat med gemensamt försvar, gemensam valuta och centralbank, gemensamma övergripande lagar och regler. Detta innebär också omedelbart utträde ur den Europeiska unionen och eventuella liknande folkfientliga sammanslutningar.''

Och det faktum att NMR är det enda partiet som har en vettig syn på djur och natur, ja, det säger ju sig självt. 
Punkt sex: ''Skapa ett modernt samhälle i harmoni med naturens lagar. Våra djurskyddslagar ska vara framtagna med tonvikten på etik istället för profit. Naturen och dess resurser ska brukas med förnuft och framtiden i åtanke. Allemansrätten ska värnas.''

Punkt sju: ''Införa ett nationellt socialistiskt samhälle där resurserna fördelas så att vi tar hand om hela folket, såväl starka som svaga, och där alla ska ha möjligheten att nå sin fulla potential. Det ska finnas ett socialt skyddsnät som ger medborgaren rättigheter, men också skyldigheter. Staten ska kontrollera grundläggande infrastruktur av allmännyttiga intressen då detta kräver ett större ansvarstagande än vad ett företag klarar av. Samtidigt ska företagande och innovationsanda uppmuntras.''

Jag tänkte även passa på att svara på standardkommentaren att en röst på motståndsrörelsen är en bortkastad röst för att det inte är ett av de större partierna, eller för att de inte kommer att få någon majoritet. Jag kan börja med att skriva att jag tycker att det är ett väldigt dumt (och något trångsynt) sätt att se på saken. Jag gör åtminstone det som känns rätt för mig, jag följer mitt hjärta och jag gör det som är bäst för Sverige. Att motståndsrörelsen just nu är ett mindre parti gör bara att varenda röst väger tungt, min röst, min enda röst, kommer att göra skillnad.

Valsedlar till motståndsrörelsen kommer troligtvis icke att finnas tillhands i vallokalerna - om ni vill rösta på motståndsrörelsen går du in på http://www.nordiska-motstandsrorelsen.se/bestall-valsedlar/ för att beställa valsedlar, om du är mig närstående så kan jag ordna valsedlar åt dig, det är bara att slänga iväg ett pm eller sms. :) 


Och nu, innan jag avslutar, lite snabbt om Alternativ för Sverige. Det är ett väldigt nytt parti, och enligt mig det näst bästa alternativet för Sverige - om det inte vore för motståndsröreslen så hade jag röstat på Afs. Jag ber er, rösta inte på SD (eller sjuklövern), om ni inte vill rösta på motståndsrörelsen (som för övrigt helt klart är det bästa alternativet, så det är verkligen det jag rekommenderar) av någon anledning, så rösta åtminstone på Afs istället, de vill iallafall väl de med. :) 


Ps: Detta inlägg satt jag i sängen och skrev lååångt efter att jag borde gått och lagt mig igårkväll, med tanke på att min klocka skulle ringa strax efter klockan fyra på morgonen och att jag skulle börja jobba vid sex. Men jag låg och tänkte på allt det här, och jag kände verkligen att jag behövde få det ur mig för att kunna sova gott. Så, godnatt, vi hörs när vi hörs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: