Min, min, min - Liseberg 2018 osv

Hejsan allesammans! Just nu sitter jag och myser i min (nya) säng, pratar och planerar dagen lite med André typ. :) Jag tänkte att jag skulle uppdatera här en liten snabbis, sen ska vi dra till affären och handla grejer vi behöver till middagen (egenpanerad torsk med tatismos), och sedan ska jag småstäda lite här hemma, och därefter är tanken att vi ska dra ut till Slottskogen och hänga där en stund. :) Och ikväll blir det väl bara att ta det lugnt här hemma tror jag, titta på någon film, spela lite Monopol och så typ. :) 

Igår var vi på Liseberg, och vi hade det hur bra och mysigt som helst typ. Det första vi gjorde när vi kom dit var att gå in i en av butikerna där och köpa ett par flipflops åt mig - jag hade nya klackskor på mig och det dödade mina  fötter på vägen dit, haha! Vi åkte Högspänningen, Hissningen, Kaninresan, gamla Nyckelpigan, alltså mest barn-attraktioner, haha! Vi åkte även Jukebox och Virvelvinden såklart, två favoriter för oss båda. :) Vi promenerade runt hela parken, åt varsin våffla på Systrarna Olssons våffelställe, André boxade på en säck för att mäta styrkan i hans slag (och var såklart hur duktig som helst, det är ju jag som har lärt upp honom hähä;)), vi var även inne i butiken Lisebergsmagasinet en sväng - jag köpte en Munin till mig själv (hade ju redan Hugin hemma), en liten spårvagn och en magnet till André, och så köpte jag även ett sånt där band man har nycklar på (som det står ''Loke'' på) till Loke. :) 

Men nu måste jag byta om och sådär så att vi kan dra iväg, vi hörs när vi hörs, troligtvis på söndag. Då tänkte jag dela med mig av lite mer (foton och text).❤

 
Våffelstället

Jukebox och vår svarta bil 


Virvelvinden


Mjukglass vid Valkyria 
 
Han och jag


Min, min, min 


Fokus
 
Bina på Kaninresan 


De fyra sista kupongerna, gamla Nyckelpigan 
 


Häromdagen (måndagkväll), vilken karl jag har


Morgonmys med Ziggsson i nya sängen, också häromdagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: