Just nu; en heldag ensam i Borås

Godmorgon allesammans! Just nu ligger jag ensam i sängen hemma hos den där (min) André, han är på jobbet och jag har en heldag ensam här i Borås. När han slutat jobba och sådär sen drar vi båda två hem till mig i Göteborg, och han stannar där med mig tills på söndag. Det känns lite extra-mysigt det här upplägget tycker jag. :) Men iallafall, jag tänkte ligga kvar här ett tag till, jag kanske (förhoppningsvis) råkar somna om en stund till och med!😬

Igår när jag kom hit blev det först och främst en sväng till affären där vi köpte mat (senfrukost för mig), aaasgod mat (se foto nedan), sedan roade vi oss med lite valarbete och närmare kvällen drog vi hem till en av Andrés vänner och umgicks lite med en hel drös mycket trevliga människor en stund, därefter mötte vi upp min favoritboråsare (som ni självklart inte får veta vem det är), och sedan tog vi en promenad hemåt genom stan typ, och när vi kom hem blev det typ bara att ta det lugnt en stund och sen var det läggdags eftersom att André jobbar idag.

Jag ska nog städa lite här idag tror jag. Förra gången putsade jag hans fönster, den här gången tänkte jag putsa lite i badrummet, men först måste jag handla hit lite grejer som behövs och sådär. :) Och så tänkte jag att jag kanske skulle roa mig med lite valarbete en stund sen (läs: gema valsedlar). När han har slutat jobba ska vi som sagt dra iväg mot Göteborg, och ikväll ska vi på bio och titta på Slenderman, gotta med popcorn och snusklubbor, och så ska jag dricka min sista Coca cola. :) 


Innan jag lägger ifrån mig datorn och vänder mig om i sängen igen måste jag bara skriva lite om natten till torsdag. Klockan 00:27 blev det strömavbrott hemma hos mig (och minst iallafall hela min byggnad), och jag dog lite. Det var ganska äckligt för sekunden då allt blev svart var jag i rörelse i lägenheten - på väg mot badrummet för att göra mig redo för sängen (borsta tänderna, tvätta ansiktet osv), och mitt i ett snabbt steg blev allt bara kolsvart. En timme och sju-nio minuter höll det sig. Efter att ha stått paralyserad på plats i en liten stund smög jag ut till vardagsrummet och startade den bärbara datorn och använde den som ljus. Tackade fan för att både den bärbara och fonen var fulladdade. Så, jag lyssnade på creepypodden via datorn och kröp ner i sängen och var rädd, haha! När jag väl lyckats lugna ner mig lite börjar Zeke skälla (vilket han alltid gör om det är någon utanför fönstret osv), och då ser jag ett ljus som snabbt drar förbi fönstret och hör två män prata, gissa om jag blev rädd och om min hjärna löpte amok och tänkte sig alla möjliga läskiga scenarion? Såklart. Men rösterna försvann fort, och efter stund lugnade jag ner mig igen, lyckades somna och efter en liten stundmvaknade jag av att ljuset och allt annat på igen. Och sen när jag somnade igen drömde jag att jag var utomhus och att det åskade och blixtrade väldigt mycket. Jag vill tillägga att jag egentligen inte ens är rädd för åska annars, men åskan i min dröm var helt sjuuuk. Sen visar det sig att det har åskat massor under natten, på riktigt då alltså, så det är troligen så att jag drömde det jag hörde. Jag gör det ofta faktiskt, drömmer det jag hör alltså, creepypodden, åska, musik osv. :)

Vi hörs när vi hörs, troligen på söndag!❤


Gårdagens senfrukost/lunch här i Borås 

Ett foto taget förra söndagen då vi var nästan längst uppe (läs: så långt upp man kan gå) i Domkyrkan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: