En stund i skogen, och en förvriden psykolog

Hejsan hejsan. Jag känner verkligen att jag har problem med introduktionerna här på bloggen, ända sedan jag bestämde mig för att sluta börja varje inlägg med ett ''hello'' som jag alltid gjorde innan så känns det bara dumt typ. Men, nu  är iallafall den biten överstökad för detta inlägget. Jag tänkte skriva av mig lite här nu, och sen har jag faktiskt massor att göra ikväll (mer om det snart). Idag har jag varit ute i skogen och tagit en långpromenad med Zeke, sju kilometer blev det, hur mysigt som helst. :) Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket, jag är verkligen astrött, jag har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna så jag känner mig nästintill halvdöd typ, men det ordnar sig, jag tror att jag kommer att sova asgott resten av veckan. :) 


Nu har jag för övrigt jagat färdigt, och alla mina gamla journaler osv är på g på riktigt, det är bara det att det tar lite tid eftersom att det är väldigt mycket papper, men de tror iallafall att jag kommer att kunna komma och hämta pappren redan nu i veckan, eller början på nästa vecka. Detta ska alltså vara alla papper från att jag fick kontakt med socialtjänsten då jag var elva år (2003) tills dess att jag var sexton (2008) och avslutade kontakten med dem, detta ska vara utredningar osv som socialtjänsten gjort, det ska även inkludera alla anmälningar de fått in (ifrån skolor, privatpersoner, lägerpersonal osv), alla papper ifrån de två behandlingshem jag bodde på under tiden osv. I vilket fall som helst, det känns galet att detta är så längesedan, att det började så tidigt och att det bara är hela tio (10!!!) år sedan jag ''blev färdig med det''. Det borde för övrigt egentligen verkligen inte ha slutat där, men just det vill jag gärna inte fördjupa mig i här just nu, det kommer vid ett senare tillfälle. Jag ser i vilket fall som helst fram emot detta, trots att jag är väldigt nervös och sådär. Jag tror att det kommer att vara extremt jobbigt att läsa igenom allt detta, att jag kommer att känna mig väldigt arg och ledsen, jag kommer säkert få mig ett gott skratt eller två åt vissa av min ungdoms bravader, det kommer att göra ont som fan i hjärtat att läsa väldigt mycket av det osv, men samtidigt tror jag att detta kommer att hjälpa mig med vissa saker, saker jag tänkt skriva lite mer om när jag väl läst igenom allt osv. 

Jag har även begärt ut lite videofiler från DBT:n, nästan alla sessioner filmades ju, och jag hoppas på att få tag på filerna. Jag fick nämligen hem alla papper ifrån DBT:n häromdagen, min psykologs anteckningar alltså, och det var en så stor jävla besvikelse... herrejävlar vad mycket som var extremt förvridet och helt jävla fel, herrejävlar vilket skitsnack, det är så mycket förvridet att man inte ens tror att det är mig han skriver om. Jag känner faktiskt typ att jag inte vill ha de papprena alls, jag kommer att läsa igenom det en gång till och ta lite anteckningar på det lilla som var sanningsenligt och vettigt, sen kommer jag att riva sönder allt ordentligt och sedan göra mig av med varenda liten pappersbit. Det vi filmade är ju ändå helt korrekt, om jag tittar på det kommer jag att höra precis vad vi sa, och det är vad jag är ute efter. Jag minns liksom konversationer vi hade, om lite allt möjligt, diverse problem jag har osv, där vi pratat igenom grejer osv, och att det vi har sagt och kommit fram till verkligen känts asbra osv, men nu på efterhand kan jag liksom inte komma ihåg vad varken han eller jag sa eller kom fram till som var så jävla bra typ. Det är svårt att förklara det här, men jag skulle verkligen vilja kunna höra allt en gång till, anteckna lite osv. Nu vet inte jag om detta finns att få tag på, men jag har iallafall kontaktat mediaenheten och hoppas nu på det bästa. :)   

Men nu måste jag sätta igång med mitt här, tanken är att jag ska hinna storstäda min lägenhet och tvätta mattor osv ikväll, imorgon har jag tid hos kuratorn och därefter blir det att rymma hemifrån till den där (min) André i Borås typ direkt. :) Jag ska bara vara där tills på fredag då vi åker hitåt tillsammans, och så ska han vara här tills på söndag. :) Det enda vi har skrivet i sten, spikat osv inför helgen är att vi ska ha det asmysigt och att vi ska titta på The conjuring I och II, vilket för mig låter helt perfekt och alldeles, alldeles underbart. Och så ska jag få en liten överraskning! :ooo Och jag funderar på om jag kanske borde baka en äppelpaj eftersom att jag hittade perfekta svenska äpplen häromdagen. Vi hörs när vi hörs, troligtvis på söndagkväll!❤️


En stund i skogen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: