En mycket lyckad aktion

Hejsan allesammans, nu kommer det ett sånt där söndagkvällsinlägg, i tid till och med. Jag är ganska trött dock och vill väldigt gärna sätta igång med det jag ska göra när jag har skrivit färdigt här nu, så vi kör bara pang på nu tänkte jag:

Jag anlände i Borås en stund innan André slutade jobba i fredags, tog bussen mot hans jobb, gick liiite vilse innan jag hittade rätt och gömde mig bakom en stor ek som var i närheten av hans jobb, fnittrande och väntade, efter ett par minuter såg jag honom promenera förbi mitt träd med ett leende på läpparna (jo, han visste ju faktiskt att jag var där någonstans och lurade haha), jag smög fram bakom honom och överraskade honom. En mycket lyckad aktion tycker jag! :D 

Lördagen bestod till större delen av utomhusmys, det var Action run i Borås och hans vän Victor skulle köra (han gjorde för övrigt asbra ifrån sig). :) André och jag hängde alltså inne i Borås stad under dagen, promenerade runt stan hand i hand, njöt av det underbara vädret (mulet med lite regn), tittade på Action run och fotade Victor, såg en massa vovvisar som fick mig att pipa av någonting som jag inte vet ordet på osv. :) En asmysig dag med andra ord. Kvällen spendera vi hemma i soffan (och lite i sängen), tittade på bra filmer, gosade och gottade, och sen sov jag asbra inatt. Jag älskar verkligen att sova bredvid min karl, det är så mycket, och jag känner mig så trygg osv.❤ Och just det, vi båda skickade in våra blanketter för att gå ur Svenska kyrkan igår också. Äntligen, detta är ändå någonting som jag tänkt göra i många år, så det var verkligen dags för det nu. Jag tänkte skriva lite mer om detta någon dag snart. 

Idag började vi typ dagen med att ta en långpromenad till en utsiktsplats i skogen, där blev det senfrukost och mer utomhusmys. På vägen hem därifrån pratade vi om hur fint det hade varit (läs: kommer att bli) när hårbollarna och jag flyttar till Borås.😇 Nu saknar jag honom så att det värker i bröstet, längtar tills hårbollarna och jag kan flytta till Borås osv. Jag tror att jag skulle trivas bra där, av många anledningar, men, mer om det någon annan gång. :)

Det var för övrigt skönt som fan att inte vara i Göteborg nu i helgen, det var ju Pride och jag spyr fan på allt som har med det att göra. Usch. Det blir ännu en grej i det här inlägget (tredje, för att vara exakt) som jag skriver att jag tänkt skriva mer om snart, haha!

När jag kom hem förut blev det först och främst att gosa massor med hårbollarna, och självklart gratulera min älskade Ziggsson som faktiskt fyller femton (15!!!) år idag. Mitt finaste hjärta, mammas älskade pojk! Jag är så jävla tacksam att han finns kvar än, att det blev ännu ett år tillsammans med honom, och jag hoppas och önskar verkligen mycket, mycket mer tid.❤ Just nu ligger han här bredvid mig i soffan och myser, resten av gänget gör annat. :) 

Nu när jag snart har skrivit klart här ska jag ta en dusch, sen blir det att mysa ner i sängen och titta på ett par riktigt bra 90talsfilmer. Dangerous minds och Sisters act it is! :) Och så blir det att gotta med lite chips och sweet chili / vitlöksdipp. :) Men det var allt för nu, vi hörs imorgon, godnatt osv.❤


Action run, utomhusmys osv 

Söndagmorgon - utomhusmys och senfrukost i skogen 


Två till tagna idag, through his phone though


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: