Elva underbara dagar, migrän, en massa nytt, söndagsångest osv

Hejsan! Jag ligger hemma och mår skit, så tänkte passa på att uppdatera lite här innan jag gömmer mig under täcket eller nåt igen. Igår var det måndag, tillbaka till jobbet efter två veckors semester. Det gick bra och sådär, trots en extrem söndagsångest och lite frät i näsan. När jag kom hem ifrån jobbet började jag få huvudvärk, lite smygande sådär, och ett par timmar senare låg jag på duschgolvet (i duschen alltså, med rinnande skållhett vatten) med migrän från helvetet, mådde asilla och trodde att jag skulle dö typ. Jag mår fortfarande asdåligt, är på väg in i ett ''efterskalv'', huvudet pulserar och jag känner mig helt matt. Det här känns för övrigt som en jävla dålig start på detta försenade ''söndagsinlägget''. 


Det var asjobbigt att säga hejdå till André i söndags, vi hade varit med varandra i elva dagar (nio heldagar och två halvdagar).Jag åkte till honom förra torsdagen (den tjugosjätte), dagen efter åkte vi båda två hit till Göteborg och sedan stannade han här tills i söndags. Det var iallafall elva underbara dagar, finaste sommaren någonsin.😍 Torsdagskvällen i Borås var vi på bio och tittade på Mamma mia, promenerade genom Borås stad och hade det hur mysigt som helst, dagen efter putsade hans fönster och bäddade hans säng innan vi drog iväg mot Göteborg. Vi spenderade ett fint dygn i Marstrand (och det inlägget kommer ni till om ni klickar hääär), vi var uppe vid Surtesjön här i Lövgärdet och badade fyra gånger, vi var en sväng på Liseberg (det kan ni läsa om här), vi var på bio här i Göteborg två gånger, första gången tittade vi på Hereditary och andra gången tittade vi på Mamma mia en andra gång, vi tränade lite kampsport tillsammans ett par gånger, var hemma och hade det mysigt, tittade på massa filmer, spelade sällskapsspel, åt min panerade torsk med tatismos osv. Yes, det var alltså som sagt elva alldeles underbara dagar.

Och just det, första måndagen där blev min nya säng äntligen levererad, så hela den kvällen spenderade vi med att bära, montera och inviga typ, och så satte vi upp en ny vägglampa över sängen med. Det blev såå bra! :D Vår (läs: min, hans, och hårbollarnas) nya säng är så jävla bekväm, det är en ljusgrå kontinentalsäng, som jag såklart kommer att visa för er snart. :)

Förutom sängen har jag skaffat mig en massa nya böcker, bland annat Eddorna, boken Asatru, Nordic runes, Runes and the origins of writing, Tant Grön Tant Brun och Tant Gredelin, Lasse-Majas besynnerliga äventyr och även en bok som handlar om Marstrand. Och så har jag köpt en asfin ram, som jag såklart har framkallat lite foton från sommaren som ska vara i där. :) Plus att jag har sparat en större summa åt hårbollarna. Och det var den semesterlönen det, haha! ;)


Men nu ska jag krypa ner i sängen och ligga där en stund, tycka synd om mig själv lite, sakna sönder André - det känns för övrigt askonstigt att ligga i den här sängen utan honom nu. :oo Lite senare idag hoppas jag på att jag pallar med en sväng till affären, men annars blir det nog bara att ta det lugnt idag, läsa Den forna seden, försöka sova tidigt osv. Vi hörs när vi hörs.❤Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: