Det finaste och viktigaste jag har

Hejsan. Jag började jobba klockan sex imorse, och min klocka ringde ett par minuter efter klockan fyra imorse, så jag hade faktiskt inte tid att skriva ett söndagkvällsinlägg igår. André stannade lite längre, och vi sa hejdå på centralstationen vid halv åtta på kvällen, så jag var inte hemma förrän närmare klockan nio, så det blev inte så mycket mer än att göra mig redo för sängen och försöka sova typ direkt.

För att sammanfatta helgen lite snabbt, för det är ju trots allt det dessa (alltid försenade) söndagsinlägg är till för: I fredags när vi kom till Göteborg blev det nästan bara att åka hem, lämna av våra väskor och sedan dra iväg. Jag tyckte att filmen var bra, helt klart en film som jag kommer att köpa hem när den kommit ut på bluray. :) André däremot var med skeptisk, eftersom de inte hade med alla scener från trailern typ. Jag personligen hataaar att titta på trailers... jag har dock faktiskt råkat titta på just denna, men att en liten grej eller två inte var med i filmen störde mig inte så mycket. Härnäst på bio blir det The nun (september) och Halloween (oktober), och vet ni vad eller? Närmare jul kommer en tecknad Grinchen a'la Dr Seuss! :ooo I lördags när vi vaknade var det värsta ovädret ute, det spöregnade, åskade och blixtrade, så vi blev kvar i sängen ett tag - asmysigt, om ni frågar mig. Lite senare blev det att dra ut i regnet och springa lite, vi var tvunga att handla hem lite grejer till middagen så, och lite gott såklart. :) På söndagen, igår, drog vi in till Bergakungen bara för att köpa ett par snusklubbor - tjugoen st till mig, fyra till André, haha!❤ Igårkväll när vi satt inne i stan och väntade på hans buss pratade vi för övrigt lite om hur det skulle vara för mig om jag bodde i Borås och fick pendla hit för jobb osv (på ett bra sätt). Och det var helgens highlights! :)


Jag har en riktigt dålig dag faktiskt, mår inte bra alls faktiskt. Det blev en väldigt jobbig dag på jobbet, det kändes som att hela jävla dagen (på jobbet alltså) var ett stort test på mitt temperament, mitt tålamod och min självkontroll. Det gick bra såklart, men det kändes faktiskt inte bra alls faktiskt. :( Plus att jag saknar André ta mig fan otroligt mycket, känner att jag behöver en sån där lång kram som typ aldrig tar slut, känner mig ensam osv. :'( Idag finns det visst ingen tid för mig. Ah, fan, nej det är verkligen ingen bra dag idag... och det värsta är väl att det känns som att hela veckan kommer att kännas sådär. Jag ska såklart försöka göra det bästa av det, men ni vet... ibland går det bra, ibland går det dåligt.

Nu ska jag laga mat (Binas panerade torsk med tatismos) och titta på The meg (en ny haj-film, verkar vara väldigt bra), och sen kurar jag ner mig i sängen och försöker sova. Absolut senast klockan sju ska det vara nedsläckt här, creepypodden ska spelas lite tyst i bakgrunden, och jag ska vara i säng. Jag är riktigt jävla trött, och klockan ringer ju ett par minuter efter 04 imorgon.

Innan jag avslutar, lite snabbt om bokhyllan: Jag har ordnat som fan i bokhyllan nu, och jag är så himla nöjd! Jag har två specilla hyllor, den ena mer speciell än den andra, med mycket av det finaste och viktigaste jag har, och resten är böcker (i bättre ordning än tidigare). Jag är fett nöjd, och jag ääälskar min specilla hylla, och jag tänkte att vi skulle gå igenom den lite närmre inom kort.❤ Vi hörs när vi hörs.❤

 
Min bokhylla, och bland det finaste och viktigaste jag har - mina böcker, foton och ting Okej, två foton till - fredagmorgon i Borås, nyduschad, asfint fotoljus, dålig hud/hårdag osv 


Lördag - källspromenad i Lövgärdet, fin ovädershimmel och en söt liten katt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: