Others act upon me, therefore I am

Hejsan allesammans! Vi börjar med det jobbiga: Jag har ju inte mått så bra den senaste tiden (förutom då jag varit med André typ), har haft en del stress/ångestrelaterad migrän, och jag kan ha råkat gått in i väggen lite grann typ. Plus att jag varit lite dum mot mig själv den senaste tiden, inte druckit tillräckligt med vatten, inte ätit så bra osv, och detta mår såklart inte jag, min kropp (eller min hud) så bra av. Så jag var hos läkaren igår, pratade av mig lite, höll på att börja gråta när ordet ''depression'' nämndes (alltså när hon frågade mig om det)... saken är den att jag faktiskt var hemma (sjukskriven, jobbade med min DBterapi osv) i två år innan jag började jobba igen, och hela den grejen började med en sk. ''utmattningsdepression'', och det är när man är deprimerad och utbränd, och det var rent ut sagt hemskt. Vissa dagar kan jag på vissa sätt fortfarande känna av det faktiskt, och det är väldigt läskigt faktiskt, trots att det är normalt att det tar väldigt lång tid att helt komma ur det, men det är som sagt läskigt ändå, för det är verkligen ingenting som jag vill ''vara i'' igen. Men iallafall, så började jag jobba igen i mars och gick rakt på med 80%, och jag känner att det inte har blivit så bra med det faktiskt. Så, jag ska vara hemma i två veckor, ge mig själv tid att bara vara och ta hand om mig själv, göra grejer som jag mår bra av osv. Och på torsdag ska jag träffa en kurator, vilket faktiskt känns väldigt läskigt. Den tjugoåttonde, då min sjukskrivning tar slut, ska jag träffa min ordinare läkare för lite uppföljning (uppföljning för detta, uppföljning för DBT:n osv), och då är tanken att jag ska försöka få till det så att jag jobbar endast måndag-onsdag istället för måndag-torsdag som jag gjort nu de senaste fem månaderna, alltså sedan jag började jobba igen. Jag hoppas iallafall att få till det sådär, jag tror att jag skulle må bättre av det. :) 

Det blev ganska sent igårkväll, jag hängde i sängen med missarna, lyssnade på Creepypoddens Som hund och katt, skrev och planerade massor - en att göra lista för idag, en ny daily to do list, träningsschema, nästa månads ekonomi osv. På det så saknade jag André, alldeles otroligt mycket. Och just det, jag uppdaterade faktiskt temporärt mitt lilla sidkollage med älsklings-foton här på bloggen (syns endast om man är här via en dator). :) Och jo, jag är medveten om att jag måste uppdatera min beskrivning här snart, eller att jag borde gjort detta för typ ett halvår sedan, jag är ju trots allt inte tjugofem längre, haha! Tanken är att jag ska göra om hela grejen faktiskt, det är därför det inte ''bara är att göra det'' så att säga, utan det tar lite tid, men snart så! :)

Det ovanstående (typ allt) skrev jag för övrigt igårkväll. Jag känner mig inte alls lika ''pepp'' på någonting alls just nu faktiskt... jag är typ så jävla nedstämd, inte hela tiden, men typ hela tiden, jag måste liksom ''ta i'' för att typ inte känna mig nere, förutsatt att jag inte verkligen är i någonting som jag blir glad av, och det är någonting som jag såklart inte kan göra hela tiden, och sen händer det typ en massa ''småsaker'' som typ förstör allting och det är så himla svårt att vara positiv. Och så får man höra typ ''varför är du så deppig? ska vi höras senare istället???'' typ som att det skulle hjälpa, och så går typ hjärtat sönder på en istället, haha! :( Nej men jag ska fan inte sitta här och skriva om sån här skit och vara patetisk. Jag kan skriva ett långt och jävligt inlägg om detta när jag inte är nere i en dipp istället (alltså när jag är på liiite bättre humör), det blir alldeles för känsligt såhär, kommer säkert ångra detta och radera massor om en stund. Vi hörs när vi hörs.❤


Others act upon me, therefore I am 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: