Anteckningar, fonköer och en ny kurator

Hejsan allesammans, jag kom precis ut ur duschen, sitter i sängen med ett par missar, har den bärbara i mitt knä och tänkte uppdatera här en snabbis. Och just det, jag tittar på Samson och Sally med, haha! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ligga nerkurad här och titta på film, fixa mina naglar, försöka sova tidigt osv. :) 

Jag höll precis på att skriva att jag mest har tagit det lugnt och inte gjort någonting speciellt idag, men sen kom jag på att jag faktiskt visst gjort någonting speciellt idag. Jag har haft möte med  den nya kuratorn. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, men det var jävligt jobbigt i vilket fall som helst. Jag tycker inte om att träffa nya kuratorer/psykologer osv då de aaalltid måste börja från början, alltså har jag varit tvungen att dra hela historien om min uppväxt och halva den skiten osv idag, haaatar det. Att prata om min uppväxt får min alltid att fundera över vilka jag borde ha i mitt liv och inte, och det är väldigt tungt att gå runt och ''ha på hjärtat'' typ. För mig är familjen det viktigaste som finns, familjen är den närmsta kretsen, det är bara det att min familj, som det ser ut just nu, bara består av barnen (läs: mina fyra hårbollar) och André. Farmor, pappa och storebror är familj med, men ändå en annan typ av familj, det är svårt att förklara. Resten känns bara som folk man bara råkar vara släkt med men som man inte står nära alls typ. 

Jag har ringt en massa jobbiga och viktiga samtal idag med, socialtjänsten, ett av mina gamla behandlingshem och öppenvårdspsykiatrin för att begära ut alla mina journaler (allt som finns om mig från 2003 fram tills nu typ, utredningar, anteckningar, videofiler osv). Jag skulle egentligen även ringa ett bolag som har lägenheter i Borås också (hihi :ooo), men det blev försent efter alla telefonköer osv, så jag får ta det imorgon istället. :) 

Imorgon rymmer jag för övrigt hemifrån till den där (min) André i Borås och stannar under helgen, tanken är att jag ska ta mig till hans jobb och överraska honom (fast han redan vet om det haha) när han slutar.❤ Så, vi hörs troligen på söndag igen, ha en finfin helg allesammans!


Anteckningar (to do's, highlights, träningsschema osv) och min Ziggsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: