Ännu en lyckad aktion, husband does not approve

Hejsan, här kommer veckans söndagkvällsinlägg. :) 

I torsdags på kvällen fick jag en liten idé, eller egentligen fick jag den här idén redan på morgonen då André ringde och väckte mig och sa att det var tråkigt att han skulle åka ensam hit till Göteborg och att jag inte skulle vara med på resan (vi har ju gjort så några gånger nu att jag åker till honom på torsdagen och att vi åker tillsammans hit på fredagen). Såå, kvällen innan fredag bokade jag en biljett till Borås så att jag var där tjugofem minuter innan bussen mot Göteborg som André skulle med gick, helt utan att han visste om det, och så överraskade jag honom där och så åkte vi tillsammans tillbaka hit till Göteborg. :) Det gick hur bra som helst, det var askul att smyga omkring där på stationen och försöka gömma mig innan han visste att jag var där för att jag väntade på rätt tillfälle, han blev asglad när han väl såg mig (för tidigt, för övrigt, vi pratade i fonen och han råkade vända sig om och såg mig komma gående mot honom, och jag typ hoppade in bakom en buss och han säger ''älskling, jag såg dig, kom fram nu''). Det blev alltså ännu en lyckad aktion, och vi två fick lite extra tid tillsammans, och sen hade vi en asmysig dag och kväll tillsammans! :)

Vi började lördagen med att dra in till stan, vi åt senfrukost på Espresso house, var inne på h&m, var inne på en militärbutik osv. :) Jag hittade ett par hängslen inne på h&m som jag testade, och André fick hänga med in i provrummet, and he did not approve, haha! Jag köpte dem faktiskt ändå, jag har varit ute efter ett par hängslen i jeans aaaslänge. Jag personligen tycker att det är väldigt charmigt med hängslen, jag får typ Mamma mia / mammor på åttio och nittiotalet / lite naturliga och något nordiska vibbar av detta plagg. Det är svårt att förklara, haha! Men mina vibbar smittade iallafall av sig på André med, så nu tycker han också om dem ändå, haha! :) Kvällen spenderade vi hemma i soffan, hade det hur mysigt som helst, gotta till det lite, tittade på film och på lite boxningsmatcher os, vi båda somnade närmare tre imorse. :) 

Vi kom upp en stund före klockan tio idag, och idag har vi mest tagit det lugnt, varit och handlat, ätit pannkakor osv. Han åkte hem till Borås tidigare ikväll, och det gjorde asont i hjärtat som alltid. :((( Det enda som ''lättar'' lite på den där hemska saknaden är att vi just nu pratar väldigt mycket om det där med att jag ska flytta till Borås (lite oklart när), men det är riktigt fint och mysigt att prata om, tänka på och fantisera om hur det kommer att bli osv.❤️

Just det! Jag fick massage i helgen med! :) Jag har ju haft sjukt ont i nacken den senaste veckan, alltså verkligen sjuuukt ont, I kid you not, jag har varit stel som fan, inte kunnat vrida på huvudet åt sidorna, såklart inte kunnat sova ordentligt heller osv. Så jag fick iallafall massage av André i helgen (en mycket smärtsam sådan), och nu känns det faktiskt lite bättre, jag kan vrida på huvudet ordentligt och så iallafall utan att det gör outhärdligt ont, så det känns jävligt fint faktiskt. Nu hoppas jag bara att det fortsätter bli bättre och inte blir skit av det igen, för det gjorde som sagt stundvis alltså så ont att jag inte pallade med det alltså. Usch.

Så läget med mig är faktiskt helt OK just nu.👌🏻 Jag saknar dock André asmycket, plus att Ziggsson är lite dålig så jag oroar mig mycket för honom. :((( Han verkar mestadels må bra, han är som han brukar vara och sådär, men vissa stunder så... det är så att man tror att han ska somna in. Men jag pallar verkligen inte skriva om honom nu, jag får så jävla ont i hjärtat bara av tanken på att han skulle somna in. Det är mycket jag inte pallar med just nu, men så blir det ibland. Jag är iallafall sjukskriven månaden ut, så jag blir alltså hemma nästa vecka och sedan återgår jag till jobbet första måndagen i september. Nu i veckan är tanken att jag mest ska ägna mig åt att kurera mig, ta det väldigt lugnt, ha en massa egentid, träna, läsa, spendera tid ute i naturen osv. Men det var faktiskt allt för nu, vi hörs när vi hörs!❤️

 
Hemligt mys på bussen mot Göteborg 

Bina idag ((no makeup no filter osv))

Husband does not approve - but I am Mamma mia!

Senfrukost på Espresso house 

Testar väst

Bina igen, inget filter (fast på riktigt den här gången haha)


Kvällsmys i soffan med hela högen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: