The big news och lite wise mind

Hej hej. Nu är det äntligen helg, och jag har såå mycket att göra hemma, och allt måste göras idag. Jag måste städa massor, jag nästan inte städat alls i veckan så nu är det fan stökigt här, haha! Och så måste jag typ vika in tvätt och fixa med lite andra hemmagrejer, fixa mina naglar osv. Och allt detta måste jag som sagt ta tag i idag, jag är upptagen imorgon och hela helgen typ. Jag hade dock hellre gömt mig under täcket och sovit nu känner jag, det känns som att jag inte sovit alls inatt, men men... när jag väl får sova ikväll kommer jag att sova riktigt jävla gott iallafall. Jag har två läkartider imorgon på morgonen, först ska jag ta lite blodprov och sånt där, och sedan ska jag till tandläkaren, och André kommer hit imorgonkväll (äääntligen, dööör!😭😍), och ska spendera hela helgen här, så jag har alltså inte så mycket tid för hemmafix och grejer imorgon eller i helgen. 

Jag har inte träffat André på fan snart två veckor (tolv dagar imorgon), och det har känts hemskt faktiskt. Ja, jag får faktiskt klaga, och jag får tycka att det är nästan olidligt. Faktiskt. Herregud vad jag saknar honom nu. Min räddning har varit att tänka på (och typ visualisera haha) hur det kommer att kännas när vi väl ses igen. På helgen schema har vi skräckbio, Tough viking och mys typ, chicago, skitgubbe och schack, pannkakor (kanske), plus att jag tänkte ta med honom och Zeke till det där fina stället jag skrev om häromdagen. :) 

Och på lördag kommer det en tjej hit för att titta på min lägenhet. Yes, ni läste rätt. Jag själv var faktiskt på lägenhetsvisning igår, jag tittade på en nyrenoverad tvåa på 63kvm, som är min om jag vill ha den. Vilket känns helt sjukt. Jag vill ju ha den. Jag har gått och tänkt på det här helahela dagen, och typ halva natten (fick fan nästan ingen sömn alls), och jag tror att vi hade fått det bra där. Jag måste dock ge mig själv lite betänketid, någonting som är såhär stort kan liksom inte vara allt för impulsivt, så jag väntar tills på onsdag och kollar på lönen innan jag liksom skriver det här i sten, vi får se vad jag hittar på. :) Om jag tackar ja till det här så flyttar jag redan om fem-sex veckor. Galet, och skitkul, men, ärligt talat, jag känner mig askluven och det är inte kul alls. Jag vet fan inte vad jag ska göra. :(( Vad skulle Jonas säga om det här? Tänker jag nu, helahela tiden... han skulle säga till mig att använda mitt wise mind till att börja med, tror jag, så det är vad jag försöker göra, han skulle säga till mig att väga för och nackdelar, och så skulle han troligen fråga mig om jag verkligen har tänkt igenom det här och om jag kommer att klara av det här, och det är därför jag ger mig själv lite tid att tänka.👌 Men shit, tänk om alltså!?

Nu måste jag sätta igång med mitt så att jag blir färdig och får sova någon jävla gång, haha! Vi hörs på söndag (eller kanske lite tidigare än så).❤


It's a DBT-thing 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: