Den frusna sjön

Godkväll. Jag kom precis ut ur duschen, sitter här i min pyjamas och tänker på hur jävla skönt det ska bli att hoppa i säng och kura ner mig under täcket när jag har skrivit klart här. 

Jag var och lämnade André på centralstationen förut, han kom hit i fredags och var här ända tills idag (!!!). :) Det kändes så förjävla tråkigt att säga hejdå, vända om och börja åka hemåt ensam. :(( Vi har iallafall haft det hur mysigt som helst i helgen, som alltid, fast den här helgen har vi varit ute och iväg mycket typ. 

I lördags började vi två dagen med att ta en promenad med Zeke och gömma två påskägg till Loke och Leon i skogen, sen lite senare tog vi tre en lång påskpromenad här i Lövgärdet med storebror och Loke, vi stannade till en stund vid surtesjön där vi gömt äggen och så fick Loke leta upp dem och sådär. Det var hur mysigt som helst.❤ Den kvällen spenderade vi uppe hos storebror med, Lilly och Leon var där också. Vi socialiserade, spelade kort och hade det trevligt ett tag typ. :) Senare den kvällen, när vi satt här hemma och tittade på film, insåg jag att André nu fått träffat nästan alla de som betyder mest för mig :)

Söndagens lilla äventyr blev att dra ut till Hisingen och hälsa på min storasyster Christine, vi träffade även Ulf (som är Andrés kusin och min gamla polare typ) en sväng när vi ändå var där ute på Hisingsön. :) Igårkväll tittade vi på Guardians of the galaxy I och II. Jag hade aldrig sett någon av dem tidigare, men jag tyckte att båda två var väldigt bra. Jag har tidigare fått höra av några att jag skulle tycka väldigt mycket om och typ känna igen mig i Rocket (tvättbjörnen) och det gjorde jag faktiskt haha.. ;) 

Vi har såklart spelat massa shack, skitgubbe och yatzy också, i fredags hade vi ett litet mästerskap här, där den som vann flest av fyra omgångar helt klart är bäst typ, mästaren (!!!), och jag vann alla fyra omgångar, hähä! ;D Och ja, jag tror väl att allt det där summerar vår helg ganska bra. :) 

Men nu ska jag hoppa i säng och kura ner mig under täcket och lyssna på min älskade creepypodden (I'm thinking sömnparalys) och sen blir det att försöka sova tidigt, klockan ringer ju trots allt 04:20 imorgon, och sen ska jag jobba typ hela dagen, sen har jag en jävla lång vecka framför mig (har asmycket att göra), men mer om det typ imorgon. Vi hörs när vi hörs.❤

 
Första omgången 
 
De gömda äggen 
 
Påskvandring, och den frusna sjön 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: