Jag återkommer när jag fått ihop det

Hello. Jag var hemma från jobbet vid typ halv fem förut och då blev det först och främst lite träning (muskelväckning, körde lite armar, lite rumpa och lite mage), följt av middag som idag bestod av panerad torsk med en fisksås. Därefter blev det en liten stund i fonen med André (som jag saknar min människa!!!), följt av en dusch och så började jag fixa mina naglar. Jag har bara kommit halvvägs dock (filat osv), men jag orkar fan inte måla och hålla på idag... jag är verkligen astrött nu. Jag hade egentligen tänkt städa lite och sådär här hemma idag med, men det känns inte så viktigt just idag, haha! Jag känner mig i vilket fall som helst mycket, mycket nöjd med mig själv just nu faktiskt, duktig tjej! :)

På tal om något helt annat... när jag var på jobbet förut var radion på i bilen, typ p3 tror jag (viktigt att tillägga att jag inte lyssnar på vanlig radio eller ens tittar på tv alls hemma längre, det är aslänge sedan), jag sitter iallafall i bilen och lyssnar lite halvt samtidigt som jag tänker på annat, och helt plötsligt hör jag någon i radion säga ''du vet att skurt har blivit nazi nu va?'', och så spenderade de en bra stund åt att prata om ''nazi-skurt'' och hur hemskt det var, och jag höll fan på att dö, haha! Jag personligen är helt för och tycker mycket om ns-skurt. ;) 


När jag har skrivit klart här ska jag kura ner mig i sängen och läsa en liten stund, vänta på att han dära ringer och säger godnatt, och sen vänder jag mig om och försöker sova. Jag tänkte skriva ett matschema också, och så skulle jag egentligen behöva slipa lite på min to do list också, men det får bli en annan dag. Nu de senaste veckorna har det mest varit fokus på att faktiskt jobba (och det är det egentligen fortfarande), men jag tänkte försöka börja få ihop det som är (läs: ska vara) runtom nu med (allt ifrån att sova i tid på vardagar, till att äta frukost, till att träna och småstäda när jag kommer hem, ha ''egentid'' hihi, ev thaiboxning på torsdagar iallafall tre månader framöver, att klockan ska ringa någongång på helgen med trots att jag inte måste stiga upp osv osv). Jag återkommer när jag fått ihop det. :) 

I veckan ska jag (förutom jobb onsdag och torsdag 05:54 till 16:00 typ) fortsätta med min muskelväckning (alltså lite lättare träning än vad jag är van vid, för att inte chocka kroppen typ), och så tänkte jag ringa tandläkaren och vårdcentralen någon dag, klippa klor och borsta päls (på alla fyra), fixa lite med min router så att jag slipper ha en ful jävla sladd genom halva lägenheten (haaatar sladdar), och så ska jag faktiskt skriva och skicka ett mail till självaste creepypodden. :) På fredag ska jag tvätta och storstäda hela lägenheten, och så vill jag fotografera lite, förutsatt att solen är framme. Jag har nämligen ett foto (på mig själv, i min vita långklänning) i mitt huvud som jag hoppas kunna fotografera och få till irl, men vi får se... :) Det var allt för nu, vi hörs när vi hörs.❤
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: