Hu ha!

Hello. Jag kom precis ut ur duschen, sitter här och multitaskar lite - jag skriver på två olika texter på två olika ställen, samtidigt som jag äter middag, som idag består av panerad torsk med fisksås och lite tatismos. :) 

Efter jobbet blev det först och främst en promenad med Zeke, och sen så fort vi kom innanför dörren slängde jag av mig mina kläder och körde dagens träning (muskelväckning, mest fokus på rumpa och ben, även lite armar), och därefter tog jag min dusch då. Det känns helt otroligt fint att jag håller på att komma igång med träningen igen, jag har fan inte kört ordentligt sedan jag började jobba (en månad sedan imorgon), och nu känns det såå bra! Jag känner mig fan så duktig faktiskt. :) På tal om det... en av alla fördelar med att träna hemma är att man inte behöver ha några kläder på sig. Jag brukar köra i typ underkläder och en tröja, huuur härligt som helst. ;) Och en annan sak, låten Hu ha antifa! är för övrigt asbra att lyssna på när man tränar, bara så att alla vet det med liksom. 

Jag är för övrigt på ett väldigt jobbigt humör idag känner jag. :(( Jag har svalt för mycket skit på jobbet idag för att någon typ av ''skit tolerans'' alls mer idag. Det är svårt att förklara, men jag har i vilket fall som taggarna utåt och är väldigt känslig (mer än vanligt menar jag då), alltså att jag är mer lättirriterad/lättledsen typ. Jag kände mig faktiskt riktigt ledsen innan jag tränade förut... :(( Men jag är OK just nu (för att jag har annat att tänka på), bara att jag är väldigt trött. Nu om en liten stund kurar jag ner mig i sängen och läser en stund innan jag vänder mig om och sover. Imorgon kör jag veckans sista arbetspass och sen är det äntligen helg! Jag lovar er en massa ordentlig uppdatering i helgen. Vi hörs.❤


Det råder bildbrist här idag (standard), så jag bjuder på en gammal favorit
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: