Bränn mig på bål

Hello. Söndag, helgen är över vilken minut som helst. Nu har jag verkligen söndagsångest från helvetet. :(( André har åkt hem (typ det värsta med söndagar), det är snart dags att försöka sova igen och klockan ringer astidigt imorgon för jobb, men det finns ändå en liten (eller ah, ganska stor) positiv grej med att nästa vecka snart är här: jag får lön på onsdag. Det är min första riktiga lön på evigheter, och som jag skrev häromdagen, det är när jag fått den som jag bestämmer mig för om jag ska tacka ja till den där tvåan eller inte. Det hade varit så jävla skönt att tacka ja och flytta dit, på sitt sätt, men samtidigt så finns det självklart för och nackdelar med båda alternativ. Men, som sagt, på onsdag får vi (eller ah, mina nära och jag) se. :) 

Jag tänkte skriva lite om helgen som varit och veckan som kommer, ta en promenad till ica och hem igen (sex kilometer) och handla lite lunch till jobbet och sådär, och sen ska jag fan göra mig redo för sängen (fläta håret, borsta tänderna, tvätta ansiktet osv) och sen kurar jag ner mig under täcket och läser (white fang) en liten liten stund innan jag vänder mig om och sover. Jag är riktigt jävla trött nu, plus att jag som sagt har ångest och känner mig ledsen, så varför inte sova tidigt och därav slippa känna massa jobbigt och även vakna relativt utvilad när klockan ringer imorgon? Hur bra som helst ju. 


Den där (min) André har som sagt varit här i helgen, han kom hit i fredags och åkte hem idag. Innan han kom hit i fredags var jag hos läkaren och tog lite blodprov, lyssnade på hjärtat, mätte, vägde mig och sådär, och sen var jag på tandakuten i ett par timmar också. Duktig tjej! :) I fredagskväll var André och jag på bio och tittade på Truth or dare, den var helt OK, men den var tyvärr inte så läskig som jag hade hoppats på, jag hade alldeles för höga förväntningar på den här filmen, så jag blev faktiskt besviken. Men jag kände mig nöjd ändå, jag fick ju gå på bio med min människa (och gotta med popcorn och snusklubbor), och det är ju faktiskt något av det bästa som finns.😍 Första halvan av lördagen spenderade vi i Slottskogen, vi tittade på när Andrés vän Viktor och hans mamma körde Tough viking, promenerade runt där och hade det trevligt. :) När vi kom hem åt vi pannkakor, och sen sov vi båda två en bra stund, så jävla skönt! Kvällen spenderades i soffan typ, vi tittade på ett par filmer, spelade lite kort och hade det mysigt. :) Idag hann vi inte med så mycket mer än att äta pannkakor till frukost, titta på Hot shots II och även börja titta på Tuntematon sotilas (Okänd soldat) innan det var dags att dra in till stan och säga hejdå. Tiden går alldeles för snabbt när han är här, och alldeles för långsamt när jag är ensam.💔 Men, på fredag ses vi två igen, och drar iväg på nya äventyr! 

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, jag måste börja min promenad innan jag ångrar mig, haha! Vi hörs när vi hörs.❤
 
Fredag: en omväg
 
En frapino på centralstationen i väntan på mitt hjärtas ankomst 
 
Lördag: slottskogen och tough viking 
 
Söndag: pannkaksfrukost 
 
På vagnen idag 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: