Återfall 99 dagar senare, drömmar och en annorlunda träningsform

Hello. Jag blev avsläppt på centralen efter jobbet nästan precis klockan två idag. Så skönt när man får sluta lite tidigare! Sista timmen på jobbet var verkligen som ett ordentligt (och något annorlunda) träningspass idag - jag fick springa upp och ner för en jävla massa trappor, bärandes på Fido (dammsugaren som fan väger minst 15 kg), plus att jag vid varje våning och stop fick ställa mig i typ squat position och dra (läs: sliiita) upp en typ av sladd (ungefär som när man tränar genom att dra in ett rep som har vikter i ändan typ), och denna sladden vägde fan en del också, och var hur smutsig som helst. Jag må vara väldigt stark (det är trots allt jag som är Hulken), men puh ändå alltså, haha! Min rumpa och mina ben fick sitt av allt springande/utfallande upp och ner för trapporna, armarna fick sitt av att bära på Fido och dra upp sladden som vägde ton, och ryggen fick både stryk och träning av detta. För och nackdelar, haha! ;) 


Jag har varit väldigt drömmig de senaste dagarna. Det har liksom känts hälsosamt, men samtidigt inte så hälsosamt ändå typ. Det har varit på ett drömmigt och hoppfullt sätt, jag har känt mig inspirerad och motiverad, jag har haft viljan och allt det där, men samtidigt så har det varit för att jag dras med en stark känsla av att typ... jag vill inte vara här. 

Så jag drömmer mig bort istället.

Jag har iallafall tänkt mycket på vad jag vill göra med mitt liv, hur jag ska komma dit jag vill. Jag har tänkt på det som jag själv kan påverka, och allt det som jag tyvärr inte har någonting att säga till om - det som sker när det är rätt, eller helt enkelt aldrig sker alls. Jag har i vilket fall som helst börjat reseracha massor om hur jag kan (läs: ska) uppfylla och nå vissa av mina drömmars mål. 

Jag har läst på lite om Marstrand och vad man kan göra där, aside from the obvious (Carlstens fästning och utforskande typ). :) Igårkväll bokade vi (André och jag alltså) ett rum på Soldathotellet i sommar! :D Jag har även läst på en del om Munkedal där vi ska paddla kanot och tälta i sommar, om Vikingamarknaden vi ska på, lite om Danmarksbåten osv. Just det här är iofs ''bara'' upplevelser som väntar i sommar, men det känns ändå hur stort som helst för mig. Drömmigt, på något sätt. Det känns helt sjukt fint att det faktiskt händer - och att det händer med just honom. Jag ser verkligen fram emot att få uppleva allt det där med André, det kommer att bli fucking underbart, men det bästa jag vet är ändå dock faktiskt att göra ingenting-speciellt med honom, ni vet, typ bara ligga i hans armar i soffan och titta på en film, eller lyssna på när han läser högt.

En annan dröm jag har är att jag skulle vilja lasra bort de flesta av mina tatueringar, och jag vill bygga på och fixa till de tatueringarna som får stanna kvar. Jag vill köpa en ny säng (jag siktar på före vintern iallafall). Jag vill skaffa mig ett nytt objektiv till min Canon, 50mm f/1.8 (!!!), osv. Det där objektivet hade verkligen varit en dröööm att ha före sommaren och allt som händer då. Men men, vad är en bal på slottet? 

Men det var allt om mina drömmar, för nu iallafall. Det finns för övrigt faktiskt en anledning till att jag bara (eller mestadels, rättare sagt) delar med mig av enklare ting här på bloggen, de enklare och mindre privata av mina drömmar. 

Igår efter jobbet tog jag iallafall tag i att ringa en massa jobbiga samtal som jag skjutit på ett tag. Jag har ringt min vårdcentral och bokat en tid för blodprov och lite koll, jag har ringt min tandläkare och bett om ursäkt för min ungdoms sociala fobi osv, och på fredag har jag ordnat med en tid på tandakuten (yes, jag har tandvärk, men jag erkänner gärna inte det högt). Det blev en långpromenad i skogen med Zeke igår efter jobbet också, vi var ute i närmare två timmar, gick en bra bit upp i skogen på ett berg och njöt av vårsolen en stund, och så sprang vi runt lite i skogen och sådär på hemvägen med. Hur mysigt som helst, men lite kallt ändå. jag var lite övermodig med min klädsel och lämnade jackan hemma, haha! 

Det var allt för nu, nu ska jag fortsätta med mitt reserachande och sen blir det att nana tidigt. Vi hörs när vi hörs.❤

Ps; Igår var det 99 dagar sedan jag slutade med koffein! Men, jag drack faktiskt en Vitamin well som innehöll koffein igår (host och idag host host), men det var bara en engångsgrej och absolut ingenting jag kommer att fortsätta med. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv som lyckats avhålla mig från någonting jag varit så beroende av tidigare, och jag fick faktiskt mest bara ångest och så kändes det som att jag svikit mig själv typ, när jag drack min Vitamin well alltså. Men egentligen är det är faktiskt OK att göra mindre misstag ibland, vad är det man säger, två steg framåt ett steg bak? Det sa åtminstone Jonas till mig någon gång under vårat sista möte. </3 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: