Danmark med mitt hjärta

Hello. Då var det söndag igen, och jag har söndagsångest ifrån helvetet själv i vanlig ordning. Jobb imorgon, min ''egentid'' är över och André har åkt hem. :( Han kom hit i fredags och stannade tills idag, så jag har såklart spenderat hela helgen med honom. Vi var i Danmark en sväng i lördags, och det blev ett heldags-projekt, klockan ringde 06:00 (jag vaknade dock redan vid fem), båten lämnade hamnen typ 09:10 och vi var tillbaka i Sverige igen 17:20 typ. :) Det blev alltså typ sex timmar på båten och typ två timmar i Fredrikshamn.

Båtresan dit gick bra och sådär, men det var så jävla mycket folk överallt att det fan blev svårt för mig att vara där och då typ, fick typ till och från lite ångest, men vi hade trevligt och sådär ändå, spelade lite kort på däck, åt en räkmacka och fikade på restaurangen, shoppade lite och sådär. :) När vi väl kom till Fredrikshamn blev det helt plötsligt hur mysigt som helst, vi promenerade runt där en stund och sen när vi skulle åka hem igen var det inte mycket folk alls på båten, så hemresan blev asmysigt och massa mer trevlig. :) 

Det bästa med sådana här upplevelser är, enligt mig då, inte själva upplevelsen utan de fina detaljerna som kommer med hem och finns kvar därefter, och att jag fick spendera tid med André. Men, det jag menar med detaljerna man får med sig hem är typ det som förevigas, det fina fotot på mig och André som jag tog när vi var ute på däck (det finns liksom nästan inga foton på oss två alls), och den urgulliga renen som han köpte till mig på båten. Jag kommer alltid att tänka på André när jag ser Björne (renen alltså, han fick heta Björne), ni ska få se honom, han är himla speciell och unik faktiskt. 


Men nu är jag väldigt trött, och så känner jag mig lite nedstämd (av ovanstående anledningar) typ, så jag ska väl göra mig redo för sängen och försöka sova snart. Vi hörs när vi hörs, for helvede.❤


Han och jag


Renen Björne och en omgång chicago på däck 

På dansk mark Kvällens bästaAddicted to you

I don't know just how it happened, I let down my guard, swore I'd never fall in love again, but I fell hard. Guess I should have seen it coming, caught me by surprise, I wasn't looking where I was going, I fell into your eyes. You came into my crazy world like a cool and cleansing wave, before I knew what hit me baby you were flowing through my veins.

I'm addicted to you, hooked on your love, like a powerful drug I can't get enough of. Lost in your eyes, drowning in green, out of control, what can I do? I'm addicted to you.