Some dreams do come true

Hello. Jag sitter här och känner mig jävligt duktig faktiskt. Den här dagen började väldigt segt, och jag steg upp lite väl sent, men jag har faktiskt fått väldigt mycket gjort idag ändå. :) Jag fick någon typ av uppåtsväng för ett par timmar sen, haha! :D 

Jag tog en lite längre promenad i regnet förut (utan Zeke och tyvärr även utan kameran), jag har storstädat en del av lägenheten (och därför självklart också lyssnat på ashög musik, sjungit och dansat lite framför spegeln haha), jag har skrivit ett manus / en checklista till Lilly (haha!!), läst en del av Nordiska motståndsrörelsens partiprogram, varit uppe hos storebror en sväng (sa hej och åt två asgoda våfflor) och så har jag tränat. :D Och nu kom jag typ precis ut ur duschen. :) Redig Bina! Och så är jag på asfint humör. :D Ffs!

När jag har skrivit klart här ska jag faktiskt unna mig lite chips (men det blir sista fusket på ett tag) och äntligen fortsätta titta på Game of thrones - äntligen!!! Och så tänkte jag ge mig på en hemuppgift till DBT:n också, men jag måste försöka sova relativt tidigt dock, jag ska upp senast nio imorgon tänkte jag. :) Vi hörs när vi hörs.♥

________

Jo just det... på tal om Game of thrones. Det här känns viktigt, haha! Jag hade en redig verklighetsdröm inatt (det är när man drömmer men är helt säker på att det man drömmer är verkligt typ). Drömmen hade två delar, och i båda delarna levde jag i Game of thrones världen, eller vad fan man ska säga. 

Del I - Det började med att jag reste runt på en häst med Sandor ''The hound'' Clegane (precis som Arya gjorde i serien - till en början var det bara meningen att han skulle ta mig någonstans, jag var bara lite halvt frivilligt med honom, jag tyckte att han var en väldigt hemsk / elak person, det tog flera månader osv, plus att Arya och jag typ är lika små så haha). En dag då vi var i Norr och stannade vi till vid en övergiven stuga sa han någonting i stil med att ''Vi kan stanna här du och jag, bilda familj, jag lovar dig att jag aldrig kommer att skada dig, jag kommer att skydda dig och vår familj med mitt liv, jag behöver inte ta dig dit vi är på väg'' osv, där och då tänkte jag att jag hade börjat falla för honom också, bara att jag verkligen försökt att dölja och pusha bort de känslorna för att jag trodde att de inte var besvarade... (hahaaa)

Del II - Jag smög mig på en tjock pojke på ca 13 år, han satt på ett berg i skogen, och han visste att jag var efter honom men inte att jag var så nära att jag faktiskt kunde se honom. Jag rusade upp för berget och svingade min yxa mot honom, ungefär fem gånger, innan det kommer någon annan jävla typ med en yxa som hugger ner mig. Jag överlevde med ca fem djupa hugg i ryggen, tre över handleden och två på bröstet. Jag överlevde och blev ihopsydd, vilket var en mycket smärtsam process. Därefter är det natt, jag ligger vid en brasa i skogen med Gendry och lyssnar på hur Tywin Lannister pratar om krigstaktik, typ. Hur mysigt som helst faktiskt.


The hound and Arya - det kunde vart jag, haha! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: